SON DAKİKA
Hava Durumu

AH GARİPLER AH UYANIK GEÇİNEN ÇAKAL SÜRÜLERİ

Yazının Giriş Tarihi: 16.07.2021 16:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 16:21
Ne güzel ne kadar anlamlı söylemiş atalarımız: "Nişadırı kaynatsan olmaz şeker. Cinsine tükürdüğüm cinsine çeker" demişler. Tam isabet.
Kur'an-ı Kerim'de ise, "Her doğan kendi fıtratı üzerine doğar" buyrulmuştur. Tefsir alimleri, ilgili bilim adamları, "Şakile ve" Des" kelimelerini incelerken, damar olmadığı halde damar görevini yapan duygular tespitini yapmışlardır. Onun için ahlaklı görünen ahlaksızlar, namuslu görünen namuslular, çağdaş görünen yobazlar, dindar görünen bazı hırsızlar, "Adalet" diyerek adaleti çiğneyenler ve benzerleri bunun açık örnekleridir. Gelin birlikte tarihe göz atalım. Hz. İbrahim'i yakacak olan ateşi söndürmek için küçücük ağızları ile su taşıyan ve saflarını belli eden karıncalarla, İbrahim'i yakacak ateşe odun taşıyan Nemrut'un uşakları iyi bilmelidir. Cezayir, Endülüs, Zengibar katliamları yapılırken yüz binlerce Müslüman, kadın-erkek, yaşlı-ihtiyar, çoluk-çocuk vahşice katledilirken, tavuk keser gibi çöplüklerde kesilirken dünya ve insanlık susmuştur. Duyulan infial üzerine meşhur Yahudi Fransız Edebiyatçı Ernest Renan şu kirli ve iğrenç açıklamayı yapmıştır, "Batılılar (Avrupalıların) için İslam Alemi sömürülmesi gereken pazarlardır. Müslümanlar ise avlanması gereken hayvanlardır. Pierre Loti Türk Sularında Seyahat adlı eserinde şu parantezi açmıştır: "Müslüman olduğuna göre Türkler de buna dahildir" demiştir.
Kıymetli okuyucularım. Merak ediyorum, acaba kaç tane aydın geçinen Batı taklitçisi, kaç tane çağdaş yobaz, kaç tane sözde dindar geçinen kişi bu eserleri okumuştur. Batı'nın ve Avrupa'nın yerli uşakları hala akıllarını başlarına almıyorlar. Hala birilerinin uşaklığını yapıyorlar. Sözde dindar geçinen tiplere gelince çok uzun konuşmak lazım yöntemler ve taklitler değişebiliyor ancak gayeler hiç değişmiyor. Çıkarcılar menfaatperestler, musluğunda el yıkamaktan utanmayan alışkanlıklarına devam ediyorlar. Bir tarihte "Yenişehir'den yurt dışına giden paranın 483 milyar olduğunu duymuştuk. Ben o dönemde Yörem Gazetesi'nde bir yazı yazarak" Allah'a yemin ederim verilen fitre ve zekatların yüzde 80'i hem vallahi hem billahi caiz değildir" demiştim. Bir sürü ağır hakaretlere uğradım. Tarih 2008 İnegöl'de Konukçuoğlu Konferans salonu konuşmacı benim. İfade şöyle, "Hicret madde çukurunda mana çiçekleri açtıran kutsal bir yolculuktur ancak küfür diyarından İslam diyarına yapılır. İslam coğrafyasından küfür coğrafyasına yapılmaz. Türkiye'den Amerika'ya Alman veya diğer ülkelere kaçacaksın adına da hicret diyeceksin bu hicret değil olsa olsa Dolar, Euro ücreti olur" demiştim. Salon ayakta alkışlamıştı. İşte o günün gafilleri ve çakalları yine beni küfürle suçlamışlardı. Dinler arası diyalog, medeniyetler ittifakı ayaklarıyla defalarca aldatıldık ve soyulduk. Bugün geldiğimiz noktasa belli vurgunlar, soygunlar devam ediyor. İktidara gelirken "Hesap sormazsam namerdim" diyenler geldikten sonra hesap verecek duruma geliyorlar. Ben de yazıyorum ve diyorum ki "Ey Müslüman Türk Milleti uyan, titre ve kendine dön."
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.