SON DAKİKA
Hava Durumu

Ah bir de hıyar festivali olsa...

Yazının Giriş Tarihi: 09.10.2017 22:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.10.2017 22:06
Sevgili okuyucularım.
Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’nin de birçok il ve ilçelerinde festivaller yapılıyor. Organizasyonlar iyi olur, tanıtım mükemmel şekilde yapılırsa, katılım ve ilgi de bir o kadar artar. Ayrıca neyle alakalı festival yapılmış ise o ürün ya da o mala talep artar. Bazen bu talepler yurt dışına kadar uzanır.
Hep merak eder dururum. Neden birileri çıkıp da HIYAR festivali yapmıyor. Ya çok olduğundan ya da piyasada çok ucuza satıldığından. Benim kanaatim HIYAR’ların çok oluşu festival gerektirmiyor. Bu HIYAR’ların çoğu insanlıklı, delikanlı görünümünde ya da Türk kızını andırır şekilde görünüyor.
Neden bu sitemin hocam, diye sorabilirsiniz. Ne istiyorsun bu HIYAR takımından şeklinde sitem edebilirsiniz. Kısaca anlatayım. Bir zamanlar Michael Jackson denilen bir erkek bozuntusu, homoseksüel görüntüsü veren birisi vardı. Bu sözde sanatçının o kadar hayranları vardı ki, bağıran, çağıran, kendisine jilet atan, ağlayan, izdihamlara sebep olan binlerce, belki on binlerce hıyar takımı. Onun için diyorum bu hıyarların  bir festivali olsa ne kadar ilgi çeker. Tabii bunların adı Ali, Veli, Serkan, Evrim, Çevrim, Devrim ya da Şaban, Şalak gibi isimler olsa bile, şahsiyeti gelişmemiş, tekamül etmemiş, ham armut  ya da ahlat şeklinde aşısız tipler bunlar.
Çünkü o güruhların milli haysiyetleri ve milli refleksleri sıfırlanmış. Dini duyguları zaten yok. Dedim ya bunlar ham armut gibi aşısız. İçlerinde üniversiteliler, liseliler olabilir. Hiç fark etmez. Jest ve mimikleri bile erkek bozuntusunun açıkça sırıtıyor. Zaten kendi aralarında da "Maykıl, Kaykıl" gibi kirli sözler çok yaygın. Bugünlerde Atatürk Havaalanı'nda yine böyle bir izdiham yaşandı. Adeta zaferden dönen başarılı ordu gibi bir zibidi karşılanıyor. İçimden sızlanıyorum. "Eyvah ne oldu bize, ne hale geldi evlatlarımız, şu gençliğimiz" diye, içim kan ağlıyor.
Bu hıyar güruhunun başka ayakları da var. Kim diye sorarsanız isim vereyim, "Adnan Oktar" denilen hoca bozuntusu. Ben ona çok kaba tabirle, "sosyete tekesi" diyorum. Neden diye sormayın. Ekranlarda izlerseniz bana hak verirsiniz. Allah’ın dinini kullanarak, Kur’an ve sünneti ve de peygamber efendimizi alet ederek bu bozuk adama "mehdi" diyenlerin sayısı bir hayli arttı. Hatta mehdinin vasıflarını sayıyor bu hoca bozuntusu, sonra da o üryan vaziyetteki sosyete müritleri, "Efendim sizde bu sıfatları görüyoruz" diyebiliyorlar.
Bu cühela takımı benim Akif'imi, benim Mustafa Kemal'imi, benim Ziya Gökalp'imi, benim Kazım Karabekir Paşa'mı ve benim Mareşal Fevzi Çakmak'ımı hiç bilmezler. Ayrıca İmam-ı Azam'ı, İmam-ı Şafi'yi  ve İmam-ı Buhariler'i zaten tanımazlar ve okumazlar. Onun için ben bunlar için güzel bir hıyar festivali yapılmasını öneriyorum...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.