SON DAKİKA
Hava Durumu

15 TEMMUZ İHANETİ VE GAFİLLER -1-

Yazının Giriş Tarihi: 14.07.2022 16:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.07.2022 16:22
Kıymetli okuyucularım.
9 Şubat 1998 günü “Fethullah Gülen” denilen hain, Papa’yı ziyaret ediyor ve ona sunduğu mektupta: “Papalık misyonunun bir parçası olmak üzere huzurunuzda” bulunduğumu ilan etmiştir. Adı geçen mektubu 10 Şubat 1998’de Zaman gazetesi ve aynı hafta da Aksiyon dergisi yayınlamıştır. Burada vurgulanan asıl maksat uzun vedaya yönelik 1965 tarih ve 28 Ekim’de Papa VI. Paul’un onayı ile ilan edilen “Papalığın 3. Bin yıl hedefi” olarak açıklanmış olduğu Asya’nın hıristiyanlaştırılması projesinin bir uygulama yöntemidir. Bu yönteme: “Çağdaş Hıristiyanlaştırma ve misyonerlik usulü” adı verilmektedi. Burada kastedilen ihanet Müslümanların kalbinden İslam’ın temel prensibi olan Hz. Muhammed’e (s.a.) imanı sökme gayretidir. 1998 senesinde Papa’ya yazılan ve Müslümanların aciz olduğundan bahseden mektupta dinler arası diyalog çalışmalarına destek verilmesi istenmiş milli ve dini bütünlüğümüz adeta dinamitlenmiştir. Sivil toplum kuruluşları bir kısım siyasi parti mensupları bazı iş çevreleri ağızlarına bir parmak bal sürülen ve nemalandırılan basın ve malum kanaat önderleri bilerek yıldızı parlatılan cemaatler (Nurculuk hareketleri) 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimine teşebbüs etmişlerdir. İşte “Fetö” denilen bu kişi “Küresel Barışa Doğru” isimli kitabını 131,inci sayfasında Kelime-i Tevhid’in ikinci bölümünü söylemeyenler için (yani Muhammeden Resulullah) demeyenlere Rahmet nazarıyla bakılmasını istiyor.

Kıymetli okuyucularım.
Yazılacak öyle şeyler var ki aklınız durur. Mesela tarih 1979 Ramazan ayı yer İzmir, Hatay semtinde rahmetli Mustafa Birlik’in evi. Arife günü Bayram ilanı için Ortadoğu ülkelerinden (ay görüldü) diye telefon bekleniyor. Diğer kaynaklara ve takvim hesaplarına inanılmıyor. O dönemlerde İzmir de Nur cemaatinin 42 bin. Süleymancı cemaatin 28 bin oyu olduğu söyleniyor. İkisinin toplam oyu 70 bin. Sohbetlerin de sıkça Masonlardan ve Siyonistlerden bahseden “Fetö’ye” oylarınız kimlere gidiyor. Erbakan ve Türkeş'in başında olduğu Partilerin aldıkları oy toplaması 22 bin denildiğinde oturduğu şark köşesi minderde geri doğru hareket ederek: “Delikanlı domuzda haramdır, ayı da haramdır. Biz her ikisini de tesirsiz işe yaramaz hale getirinceye kadar domuzun eve girmemesi için ayıyı kapıya nöbetçi tutcaz” demiştir. Nur cemaati o dönemde oylarını Süleyman Demirel’e atıyorlardı. Daha sonra Turgut Özal, Tansu Çiller’e oy attılar. 2002 den itibaren yaklaşık 10 yıl hatta 12 yıl AKP’yi yani Recep Tayyip Erdoğan'ı (Sayın Cumhurbaşkanımızı)desteklemişlerdir.

Kıymetli okuyucularım.
15 Temmuz 2016 ya gelirken Türkiye'de ki üçlü koalisyon yıkılır. BOP projesi devreye sokulur. Yeşil Kuşak çalışmaları için tüm unsurlar devreye sokulur. Yenilenmesi sağlanır. Sınırsız finansal imkanlarla TV kanalları ve bazı gazeteler propaganda ağı oluştururlar. İşbirlikçilerin arkasında Amerika dolayısıyla CIA ve Afanglişler yani “İstihbarat” vardır. Gafiller aldatılmıştır.
DEVAM EDECEK
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.