SON DAKİKA
Hava Durumu

10 KASIM VE ATATÜRK -2

Yazının Giriş Tarihi: 10.11.2021 15:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.11.2021 15:22
Kıymetli okuyucularım
Atatürk'ün hiçbir sözünde ve davranışında benim heykellerimi dikin, büstlerimi yaptırın şeklinde bir ifade yoktur. İma yoluyla da olsa böyle bir ifadeye rastlamak mümkün değildir. O, "Cumhuriyet'i biz kurduk onu siz yaşatacaksınız" diyerek mesajını vermiştir. Türk milleti de onu bağrına basmış ve Cumhuriyeti de yaşatmıştır ve yaşatmaya devam edecektir. Osmanlı dönemi dahil her devirde bazı densiz, yağcı, yalaka, istismarcı, tipler çıkmıştır. Atatürk'le ilgili olarak da bu istismarcı ve yağcı tipler türemiştir. İnancımızda bağdaşmayacak şekilde abartılı ifadelerle onu yıpratmaya çalışmışlardır. Örnek vermek gerekirse şu çirkin sözler bunların açık misalidir: "Kabe sizin olsun Anıtkabir bize yeter. Yurtta bir şeyimiz yoktu bu yüzden derdimiz çoktu. Yetişti imdada ata kavuştuk hayata. Önce düşmanları boğdu, sonra sultanları kovdu..." Bu yalaka takımları Atatürk'ten bahsederken devamlı olarak Gazi Hazretleri ifadesini kullanmışlardır. Bunları yapanlar ve gündemde tutanlar İslam'ı din olarak kabullenmekten mahrum ve aciz kimselerdir.

Peki günümüzde bu yağcı ve yalaka takımları yok mudur? Birlikte bakalım. Mesela Sayın Cumhurbaşkanımız için kullanılan sözler: "Sayın cumhurbaşkanımıza dokunmak bile bence ibadettir." Başka bir ifade: "Bu Tayyip Erdoğan sünnetidir." Bir başka çirkin ifade: "AK Parti'ye üye olmak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a nikahla bağlanmaktır" Daha kötüsü şarlatanın birisi şöyle diyor, "Biz başkanımızın aşığıyız. Başbakanımız bizim için ikinci peygamber" diye saçmalayabiliyor.

Elbette bu sözleri sayın Cumhurbaşkanımızın tasvip etmesi ve kabullenmesi mümkün değildir. Ancak yalakalar ve yağcılar söylemişlerdir. İşte Atatürk için söylenen sözler ve yazılanlar da tıpkı bunun gibidir.

Not: Hem Atatürk, hem Sayın Cumhurbaşkanımız için sarf edilen sözlerin sahipleri açıklanmıştır. Merak edenler olursa kutlu sesleniş dergisinin 2013 yılı 97. sayısının 54. sayfasına bakabilirler. Dergide sayın Devlet Bahçeli'nin Profesör Dr. Semih Yalçın, Ahmet Şafak, Profesör Dr. Mevlüt Karakaya, Doc. Dr. Ruhi Ersoy, Yücel bulut, MHP-MYK üyesi Yıldıray Çiçek'in ve Fikri Atılbaz'ın yazı ve söylenişleri ve konuşmaları mevcuttur. Ayrıca Mehmet Doğan'ın Batılılaşma İhaneti isimli eseri 63. sayfasına bakabilirler.

Kıymetli okuyucularım
Türk milleti için vatanın bölünmezliği birlik ve beraberliği her şeyden önemlidir. İşte Atatürk böyle bir milli ülkü ve milli şuurla hareket etmiştir. Hala Atatürk'ün içkiden öldüğünü söyleyen onu alkol müptelası göstermeye çalışan sahtekarlar var. Batılı güçlerin İngiliz ve Amerikan emperyalizmine karşı şirin görünmek için içki sofralarında bulunması belki de bir zaruriyet olmuştur. Ancak onun vebali ve sorumluluğu ondan sonra gelen siyasetçiler ve devlet adamlarının bir kısmının boyunlarına geçirdiği haram lokmalar ve milyonların hakkı nedense konu edilmemektedir. İlahi mahşerde her şey ortaya dökülecektir. Millet malı yiyen haramzadelere ithaf olunur.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.