SON DAKİKA
Hava Durumu

YÖK Başkanı Özvar’dan açıklama

YÖK Başkanı Özvar: 'YÖK kurumlarımız deprem bölgesinde önemli rol üstlenmiştir'

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YÖK Başkanı Özvar’dan açıklama

Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla "Asrın Felaketinde Tıbbiyeli Olmak" konulu program düzenlendi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle "Asrın Felaketinde Tıbbiyeli Olmak" konulu program düzenlendi. Programda konuşan Özvar, "Bizler YÖK olarak yaraları sarmak ve depremin etkilerini azaltmak için muazzam bir gayret içerisinde olduğumuzu ifade etmek isterim. YÖK kurumlarımız gerek bölgede depremzedeler için fiziki imkan oluşturması, gerekse akademisyeninden öğrencisine kadar alanda gönüllü faaliyetler yürütmesiyle önemli bir rol üstlenmiştir" şeklinde konuştu.

Program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehitler, hayatını kaybetmiş devlet insanlarına saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.