SON DAKİKA
Hava Durumu

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, Aleyna'ya sinirlendi!

Aleyna ve Yunus Emre gerildi. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden Aleyna'nın eşine dair dediklerini duyunca çok sinirlendi. Beria Özden "Biz başkalarının ailesine benzemeyiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, Aleyna'ya sinirlendi!

Survivor Yunus Emre ve Aleyna'nın arasındaki samimiyet eş Beria Özden'i ilk günden rahatsız etmişti.

Aleyna "Ada hayatında ve normalde oyunlarda zaten sürekli böyle bir şeyleri kırıyor, bir şeyleri yakıyor, birilerine zarar veriyor ve kendisine zarar veriyor. Beni sakın ama sakın ne karısıyla ne kardeşiyle ne annesiyle ne de ailesinden herhangi bir kadınla karıştırmasın. Çünkü bana kimse bu zamana kadar küfür edemedi, sakın beni onlarla karıştırmasın. Ben onun o bildiği kadınlardan da değilim, ama dedim ki 'Aleyna sakin ol yakın arkadaşın.' Bir şekilde tatlıya bağladık ama ben sağlıklı bulmuyorum. Allah yakınlarına sabır versin" dedi.

"HADDİNİ BİLMEZ..."

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden bu sözleri duyunca çok sinirlendi. Sosyal medyada açıklama yapan Beria Özden, "Haddini bilmez şımarık bir kadının tutumu çok çirkin" dedi.

Yunus Emre'nin eşi devamında ise "Kırmızı çizgi dokunulmazlığı kişiye göre mi belirleniyor ve haklı çıktım boşuna ilk ben uzak dur demedim. Ben eşiyim ben geçtim aileye konu geliyorsa kişinin iradesizliğiyle raptığı röportajdaır kendine gelince duyar kas, parmak salla başkasına yapmayacaksın haklı yanı yoktur" diyerek Aleyna'ya sert çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.