SON DAKİKA
Hava Durumu

Tom Holland, oyunculuğa ara verdi

Tom Holland, son projesinde biraz "zorlandıktan" ve "küçük bir kriz geçirdikten" sonra ruh sağlığına odaklanmak için oyunculuğua bir yıllık kara verdiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Tom Holland, oyunculuğa ara verdi

Britanyalı oyuncu şu anda yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği Apple TV+'daki "The Crowded Room" dizisini tanıtıyor. Holland'ın oynadığı karakter, "Kampüs tecavüzcüsü" olarak tanınan Billy Milligan'dan esinlenildi. Milligan, 24 alternatif kişiliği olduğunu iddia ediyordu ve çoklu kişilik rahatsızlığı nedeniyle yaptıklarından suçlu bulunmayan ilk insan olmuştu.

Çarşamba günü Extra'ya konuşan Holland, yapımcı olmayı öğrenmekten keyif aldığını, ancak bu sorumluluğu "ağır akıl sağlığı sorunu yaşayan birini oynarken" yürütmekte zorlandığını belirtti. 

"Bu dizi beni kırdı" diyen Holland, "Kaybolmam gerektiğini hissettim ve bir haftalığına Meksika'ya gitti. Kumsalda takıldım ve gözden ırak kaldım. Şimdi bu yıllığına ara veriyorum. Bu dizinin bir sonucu" diye konuştu.

Mayıs ayında Entertainment Weekly'ye verdiği söyleşide Holland, "The Crowded Room"daki karakterinden kurtulmakta zorlandığını, "hatta saçını kazıtmayı bile düşündüğünü"  söylemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.