SON DAKİKA
Hava Durumu

Rabia Soytürk-Fester Abdü çifti ilk kez objektiflere yansıdı

Oyuncu Rabia Soytürk, sevgilisi 'Deli Mi Ne' lakaplı sosyal medya fenomeni Fester Abdü ile ilk kez objektiflere yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2023 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Rabia Soytürk-Fester Abdü çifti ilk kez objektiflere yansıdı

Rabia Soytürk ile sevgilisi Fester Abdü, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Basın mensuplarına poz verdikten sonra soruları yanıtlayan ikiliden Soytürk, "İzin günüm. Kahve içmeye çıktık, güzel vakit geçiriyoruz. Onun dışında bir şey yaptığımız yok" dedi.

"ASLI SIKIŞMIŞ VAZİYETTE"

Milliyet'in haberine göre; Genç oyuncu, Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu hakkında, "Dizimiz çok iyi gidiyor, sezon sonuna doğru gidiyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon da böyle devam eder. Karakterim 'Aslı' olarak biraz sıkışmış bir vaziyetteyim ama gidişat olarak bayağı mücadele içinde" ifadelerini kullandı.

"ALAÇATI, KUM, GÜNEŞ"

"Sezon finali sonrası bir tatil planı olacak mı? Yoksa çalışmaya devam mı?" sorusuna Soytürk, "Belki olabilir. Gönül ister ki Alaçatı, kum, güneş" yanıtını verdi.

SOYTÜRK'TEN SEVGİLİSİNE: BENİ KANALINA DAVET ET

Fester Abdü, "Ben de dijitalde içerikler üretiyorum" dedi. Araya giren genç oyuncu, "Beni kanalına davet ederse çok memnun olurum. Başarılı giden bir kanalda yer almak isterim" açıklamasını yaptı.

"RABİA BAZEN BENİ BEKLETİYOR"

Soytürk, ilişkisi hakkında ise "Kendisi Antalya'da yaşıyor. Bazen işi için geliyor. Bir de benim için geliyor İstanbul'a. Onun dışında benim vaktim kısıtlı. Boş vaktimiz varken beraber vakit geçiriyoruz" şeklinde konuştu.

"Uzak mesafelerden dolayı bir tartışma oluyor mu?" sorusu yöneltilen Abdü, "Antalya-İstanbul mesafesi uçakla bir saat zaten. Hatta ben geliyorum, Rabia beni bekletiyor bazen. Mesafeler engel olmuyor bize" karşılığını verdi.

"BURADA DA GÖRÜŞMEYECEKTİK"

Rabia Soytürk ise "İkimiz de yoğun çalışıyoruz. Burada da yoğunluktan dolayı zaten görüşmeyecektik. Bu yüzden pek bir şey fark etmiyor" yorumunda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.