SON DAKİKA
Hava Durumu

Pelin Öztekin: Icardi evli olmasaydı düşünürdüm!

8 Mart 2021 tarihinde yaşamını yitiren babası Rasim Öztekin gibi Galatasaray taraftarı olan kızı Pelin Öztekin, geçtiğimiz günlerde "Bir Mauro Icardi hikayesi olur mu sizin için?" sorusuna, "Eşi Wanda'yı (Nara) ne yapacağız peki?" yanıtını vermişti. Arjantinli yıldızla ilgili çok konuşulan sözleri sonrası ünlü oyuncudan yeni bir açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Pelin Öztekin: Icardi evli olmasaydı düşünürdüm!

Pelin Öztekin, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Projelerinden bahseden oyuncu, "Görüştüğüm işler var. Yaz için romantik komedi dizi senaryoları geldi. Ama eylül ayı için okuduğum bir senaryo ve rol, beni inanılmaz etkiledi. Dram projesi ve benim için ters köşe olacak bir karakter. Sanırım eylüldeki o işi bekleyeceğim. Beni heyecanlandıran proje o... Haziranın sonuna kadar daha İstanbul'dayım. Galatasaray'ın şampiyonluğu var. Küçük bir tatil yapıp, sonra sezona hazırlık yapacağım" dedi.

"İNŞALLAH ŞAMPİYONLUĞU KUTLAYACAĞIZ"

Fanatik Galatasaray taraftarı olan Öztekin, 30 Mayıs Salı günü sarı-kırmızılı takımının Ankaragücü ile karşılaşacağı maça gideceğini belirterek, "Ankara'dan dönüşte inşallah şampiyonluğu kutlayacağız. Bütün deplasmanlara gidiyorum. İlk maçıma beş yaşında gittim. Sekiz yaşından sonra hep gittim. Sonra her sene kombinem oldum. Nasıl yetiştiriliyorsanız öyle giden bir aşk oluyor. 13 yıldır kulüp üyesiyim. Babam (Rasim Öztekin) da kulüp üyesiydi" şeklinde konuştu.

"PROJE GELİRSE DÜŞÜNÜLÜR"

Ünlü isim, "Babanız Rasim Öztekin'in hayatının film olması için gelen bir proje var mı?" sorusuna, "Bana gelen öyle bir şey yok. Daha çok herhalde müzisyenlerin hayatı film oluyor. Öyle bir proje gelirse düşünülür. Şu an yok ama" yanıtını verdi.

"EŞİ WANDA NARA'YI NE YAPACAĞIZ PEKİ?"

Öztekin, geçtiğimiz günlerde "Bir Mauro Icardi hikayesi olur mu sizin için?" sorusuna, "Başlamasına ihtimal veriyorsunuz yani. Eşi Wanda'yı (Nara) ne yapacağız peki? Niye adamı bekar kadınlar ile yakıştırıyoruz ki? Çok yakışıklı ama Galatasaray'ımızda kalsın bence" karşılığını vermişti.

"TİPİNİ BEĞENİYORUZ"

Sözlerinin çok konuşulması üzerine ünlü oyuncu, "Icardi bizim göz bebeğimiz. Takımımızın bu zamana kadar gelmiş en iyi forvetlerinden bir tanesi. Tipini beğeniyoruz ve yakışıklı, inkar da etmiyoruz. Magazin evli adamı bizlerle yakıştırıyor, onu anlamıyoruz. Wanda yengemiz var. Olmasaydı düşünürdüm. Yakışıklı bir adamın yanına yakıştırılmak güzel. Galatasaray'ımızda kalsın bizi mutlu eder" diyerek espri yaptı.

"ARKASINDAN AĞLAMAM"

35 yaşındaki oyuncu, "Icardi giderse üzülür müsünüz?" sorusu üzerine ise şu ifadeleri kullandı:

Arkasından ağlamam ama üzülürüm.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.