SON DAKİKA
Hava Durumu

Murat Cemcir: Denize doymak istiyorum

Murat Cemcir, geçen gün Bebek'te görüntülendi. Hem dijitalde hem de beyazperdede iş yapacağını belirten ünlü oyuncu ,tatil bölgelerindeki fiyat artışından dolayı bulduğu çözüm anlattı. Oyuncu, "Benim sistem hazır" diyerek güldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Murat Cemcir: Denize doymak istiyorum

'Çalgı Çengi', 'İşler Güçler', 'Düğün Dernek', 'Kardeş Payı', 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız', 'Baba Parası' adlı dizi ve filmlerde Ahmet Kural'la beraber başrolü oynayan Murat Cemcir, Bebek'te objektiflere takıldı.

"AHMET'LE KAMERA KARŞISINDA OLACAĞIZ"

Bir arkadaşıyla yemek yiyen Cemcir, daha sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı. Cemcir, "Malum pandemi vs derken hep bu süre zarfında ürettiğimiz senaryolar oldu. Artık bunları gün yüzüne çıkarma zamanı geldi. Hem dijitale hem de beyazperdeye iş yapacağım. Bunlardan birisinde yine Ahmet'le(Kural) kamera karşısında olacağız" ifadelerini kullandı.

"DENİZE DOYMAK İSTİYORUM"

Yaz aylarını tatil yaparak geçirmeyi istediğini söyleyen Murat Cemcir, "Aşağılara doğru ineceğim ve uzun bir süre buralara gelmeyeceğim. Denize, iyota ve güneşe doymak istiyorum" dedi.

"BENİM SİSTEM HAZIR"

Tatil bölgelerindeki fiyat artışı hatırlatılan Murat Cemcir, "Artık plajlara sefer tasıyla gitmeyi düşünüyorum. Karpuz peynir. Peynirde köyden geliyor zaten. Benim sistem hazır" diyerek gülümsedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.