SON DAKİKA
Hava Durumu

Melek Mosso sonunda balayına çıktı!

Kariyerinde olduğu gibi aşk hayatında da basamakları ışık hızında tırmanan Melek Mosso, çıkamadığı balayı tatiline sonunda çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2024 12:37
Kaynak: İHA
https://www.yenisehiryorem.com/
Melek Mosso sonunda balayına çıktı!

Ünlü şarkıcı Melek Mosso iki yıldır birlikte olduğu Serkan Sağdıç ile geçtiğimiz ekimde nikah masasına oturmuş ama konser yoğunluğundan balayına çıkamamışlardı.

Bali'ye gittiler

Nihayet beklenen an geldi. Çift balayını geçirmek için Bali'yi tercih etti.

Bir hafta boyunca adada kalıp denizin ve güneşin tadını çıkaracaklar.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki bir mekanda sahne alan Mosso, "2023'de şehit verdik, deprem yaşadık. Çok üzücü bir yılı geride bıraktık.

"Tek olumlu şey evliliğim oldu"

Benim açımdan tek olumlu şey evliliğim oldu. İyi ki de evlendim, çok mutluyum. Yeni yıl hepimize, sağlık, huzur, bereket getirsin. Böyle olaylar bir daha hiç yaşanmasın." demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.