SON DAKİKA
Hava Durumu

Hazar Ergüçlü yaz sezonunu açtı!

Aralarındaki yaş farkının sıkça magazin gündemine geldiği yönetmen Onur Ünlü'den ayrıldıktan sonra müzisyen Kutay Soyocak'la aşk yaşamaya başlayan oyuncu Hazar Ergüçlü, yaz sezonunu açan ünlü isimler kervanına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Hazar Ergüçlü yaz sezonunu açtı!

Hazar Ergüçlü (31), kendisinden 19 yaş büyük olan yönetmen Onur Ünlü ile yaklaşık beş yıllık ilişkisini, yaşanan fikir ayrılıkları sebebiyle Aralık 2022'de noktalamıştı.

"AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAHİL"

Onur Ünlü, "Olmayınca olmuyor, bunun özel bir sebebi yok. Bir araya gelerek karar verdik" açıklamasını yapmıştı. Ergüçlü de "Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama 'Beş yıllık bir yıpranma yaşandı' diyebiliriz. Hala her şeyim, ailemden birisi gibi ama ayrılıklar da sevdaya dahil" ifadelerini kullanmıştı.

FUARDA GÖRÜNTÜLENDİLER

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda müzik grubu Jakuzi'nin solisti Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Çiçeği burnunda aşıklar, ilk kez önceki günlerde ortaya çıkmıştı.

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Hazar Ergüçlü ile Kutay Soyocak, CI Bloom Contemporary İstanbul Sanat Fuarı'nı gezmek için Lütfi Kırtar Kongre Merkezi'ne el ele gelmişti. Ünlü çiftin, objektifleri fark edince ellerini bırakması dikkat çekmişti.

"GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ÇOK MUTLUYUM"

Sanat eserlerini inceleyen ikiliden Soyocak, kameralar karşısında biraz gerilmişti. Sevgilisinin aksine rahat tavırlar sergileyen Ergüçlü ise ilişkisiyle ilgili sorular üzerine, "Her şey yolunda. Gördüğünüz gibi çok mutluyum" yanıtını vermişti.

SEZONU AÇTI

Kutay Soyocak ile aşkı tam gaz devam eden güzel oyuncu, son olarak 3 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı.

Sezonu açan ünlü isim, fit fiziğiyle görenleri kendine hayran bıraktı. Çiçek desenli bikinisi ve beline taktığı zincirle objektif karşısına geçen Ergüçlü'ye, kısa sürede 40 binden fazla beğeni geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.