SON DAKİKA
Hava Durumu

#Uludağ İçecek

YENİŞEHİR YÖREM - Uludağ İçecek haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Uludağ İçecek haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Uludağ İçecek ve Bursaspor’un iş birliği 1. Lig’de de devam ediyor Haber

Uludağ İçecek ve Bursaspor’un iş birliği 1. Lig’de de devam ediyor

Bu iş birliği, dönemsel bir sponsorluk yaklaşımının ötesinde; kentin değerlerine ve Bursa kültürüne yıllardır verilen kalıcı desteğin bir yansıması olarak öne çıkıyor. 1980’li yıllardan itibaren Türkiye Kupası şampiyonluğundan Süper Lig zaferine pek çok tarihi ana tanıklık eden Uludağ İçecek Türk A.Ş., Bursaspor’un bu sezonda da yanında yer alarak ‘şehrin takımıyla yol arkadaşlığı’ vizyonunu bir kez daha tescilledi. "Zirve yolculuğunda her zaman yanındayız" Sponsorluk imza töreninde değerlendirmelerde bulunan Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kızıl, Bursaspor’un ait olduğu yere dönüşünün şehir için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Kızıl, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Uludağ İçecek Türk A.Ş. olarak, 1980’li yıllardan bugüne şehrimizin köklü değeri Bursaspor’un başarı yolculuğuna eşlik etmekten büyük bir gurur duyuyoruz. Geçmişte birlikte yaşadığımız Türkiye Kupası, 1. Lig, Süper Lig ve 3. Lig şampiyonluklarının ardından, geçtiğimiz sezonu 2. Lig şampiyonu olarak tamamlayan takımımızın 1. Lig mücadelesinde de yanındayız. Bursaspor’un zirveye emin adımlarla ilerlemesini heyecanla takip ediyor; uzun yıllardır olduğu gibi bu sezonda da gururla destekliyoruz. Bu yeni sponsorluk döneminin, kulübümüzün hedeflerine ulaşmasında önemli bir basamak olacağına inanıyor; futbolcularımızı, teknik ekibimizi ve bu sevdayı hiç bırakmayan taraftarımızı yürekten kutluyoruz." Ömer Kızıl, Uludağ İçecek Türk A.Ş. ile Bursaspor arasındaki birlikteliğin yaklaşık 40 yıl öncesine dayandığını belirterek, şirketin uluslararası alanda büyüme yolculuğunu sürdürürken Bursa’yı ve Bursaspor’u hiçbir zaman unutmadığını ifade etti. EuroLeague başta olmak üzere farklı uluslararası organizasyonlarda da yer aldıklarını hatırlatan Kızıl, Bursa’dan çıkan bir marka olarak global ölçekte yatırımların devam ettiğini söyledi. Bursaspor’un 40 bin kişilik stadyum atmosferinin yurt dışında da büyük ilgi gördüğünü dile getiren Kızıl, kulübe desteklerinin süreceğini ve yeni sezonda başarılar dilediklerini ifade etti. İmza töreninde bir konuşma yapan Levent Kızıl da Bursaspor’a desteklerinin devam edeceğini belirterek, geçen sezonun zorlu geçtiğini ve kulübün yeniden ayağa kalkma sürecinde önemli bir ivme yakaladığını ifade etti. Güçlü bir taraftar desteğine sahip olunduğunu vurgulayan Kızıl, takıma ve yönetime güvendiğini, zorlu bir lig olmasına rağmen Bursaspor’un en iyi şekilde mücadele edeceğine inandığını dile getirdi. Uludağ İçecek Türk A.Ş.’nin yaklaşık 40 yıldır kulübün yanında olduğunu hatırlatan Kızıl, bu desteği bundan sonra da sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti.

Bursaspor’da şampiyonluk primi seferberliği Haber

Bursaspor’da şampiyonluk primi seferberliği

Bursaspor Kulübü, pazar günü oynanacak kritik müsabaka öncesinde camiayı heyecanlandıran bir adım attı. Yeşil-beyazlı yönetim, sezon boyunca ter döken teknik ekip ve oyuncuları ödüllendirmek amacıyla "Şampiyonluk Primi Kampanyası"nı hayata geçirdi. Başkan Enes Çelik’ten teşekkür mesajı Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonda konuşan Başkan Enes Çelik, kampanyanın ilk kıvılcımlarının atıldığını müjdeledi. Çelik, kampanyaya 1.000.000 TL’lik önemli bir katkıyla ilk desteği veren Eski Başkan Levent Kızıl ve Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kızıl’a tüm camia adına teşekkürlerini sundu. SYK Group’tan milyonluk katkı Kampanyanın genişleyerek büyümesi hedeflenirken, bir destek de iş dünyasından geldi. SYK Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yedikardeş, 1.000.000 TL’lik bağışıyla şampiyonluk primine katkıda bulundu. Başkan Çelik, Yedikardeş’e bu anlamlı desteği için şükranlarını iletti. Hedef: Şampiyonluk havasını tüm şehre yaymak Yönetim kurulu, bu kampanya ile sadece maddi bir destek sağlamayı değil, aynı zamanda pazar günü oynanacak maç öncesinde tüm şehrin ve sanayicilerin şampiyonluk inancını sahaya yansıtmasını hedefliyor. Destek olmak isteyenler için bilgiler: Bursaspor’un şampiyonluk yolculuğuna katkıda bulunmak isteyen taraftarlar ve iş insanları için hesap bilgileri şu şekilde paylaşıldı: Hesap Adı: YANINDAYIM HESABI TL Hesabı (IBAN): TR83 0006 4000 0012 2190 5818 64

Bursaspor’da şampiyonluk primi seferberliği Video Galeri

Bursaspor’da şampiyonluk primi seferberliği

     Bursaspor Yönetim Kurulu, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen teknik heyet ve futbolcular için özel bir prim kampanyası başlattı. "Yanındayım" hesabı üzerinden yürütülen kampanyaya şehrin önde gelen isimlerinden milyonluk destekler gelmeye devam ediyor.      Bursaspor Kulübü, pazar günü oynanacak kritik müsabaka öncesinde camiayı heyecanlandıran bir adım attı. Yeşil-beyazlı yönetim, sezon boyunca ter döken teknik ekip ve oyuncuları ödüllendirmek amacıyla "Şampiyonluk Primi Kampanyası"nı hayata geçirdi. Başkan Enes Çelik’ten teşekkür mesajı      Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonda konuşan Başkan Enes Çelik, kampanyanın ilk kıvılcımlarının atıldığını müjdeledi. Çelik, kampanyaya 1.000.000 TL’lik önemli bir katkıyla ilk desteği veren Eski Başkan Levent Kızıl ve Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kızıl’a tüm camia adına teşekkürlerini sundu. SYK Group’tan milyonluk katkı      Kampanyanın genişleyerek büyümesi hedeflenirken, bir destek de iş dünyasından geldi. SYK Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yedikardeş, 1.000.000 TL’lik bağışıyla şampiyonluk primine katkıda bulundu. Başkan Çelik, Yedikardeş’e bu anlamlı desteği için şükranlarını iletti. Hedef: Şampiyonluk havasını tüm şehre yaymak      Yönetim kurulu, bu kampanya ile sadece maddi bir destek sağlamayı değil, aynı zamanda pazar günü oynanacak maç öncesinde tüm şehrin ve sanayicilerin şampiyonluk inancını sahaya yansıtmasını hedefliyor. Destek olmak isteyenler için bilgiler:      Bursaspor’un şampiyonluk yolculuğuna katkıda bulunmak isteyen taraftarlar ve iş insanları için hesap bilgileri şu şekilde paylaşıldı: Hesap Adı: YANINDAYIM HESABI         TL Hesabı (IBAN): TR83 0006 4000 0012 2190 5818 64

Bursa, küresel gıda ve horeca sektörlerinin buluşma noktası oldu Haber

Bursa, küresel gıda ve horeca sektörlerinin buluşma noktası oldu

BTSO öncülüğünde, KFA Fuarcılık organizasyonuyla düzenlenen Bursa Food Point Fuarı ile Network Fuarcılık iş birliğinde gerçekleştirilen 6. Turfood Horeca Fuarı, gıda ve ev dışı tüketim sektörlerini uluslararası alıcılarla buluşturdu. Bursa Fuar Merkezi’nde üç gün süren organizasyon, 36 farklı ülkeden sektör profesyonelini bir araya getirdi. Fuarlarda, 200’ü aşkın yabancı alıcı olmak üzere yaklaşık 4 bin sektör temsilcisi, stant açan firmalarla iş görüşmesi gerçekleştirdi. KFA Fuarcılık tarafından BTSO’nun vizyonu doğrultusunda yeni nesil fuarcılık modeli çerçevesinde gerçekleştirilen Bursa Food Point, dondurulmuş, işlenmiş, kuru ve paketli gıdalardan içeceklere, unlu mamullerden atıştırmalıklara kadar geniş bir yelpazede ürünlerini sergiledi. Aynı zamanda, gıda üretim teknolojileri, paketleme sistemleri, soğutma çözümleri ve lojistik teknolojileri gibi yenilikçi çözümler de fuarda yer aldı. Network Fuarcılık tarafından düzenlenen 6. Turfood Horeca Fuarı ise otel, restoran, kafe ve catering sektörlerine yönelik ekipman ve hizmetleri odağına alarak ev dışı tüketim profesyonelleriyle sektör firmalarını bir araya getirdi. Her iki fuar da BTSO tarafından yenilenerek kent ekonomisine kazandırılan Bursa Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. "Yurt dışına gitmeden distribütörümüzle görüştük" Fuara katılan Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kızıl, fuar sayesinde önemli bir uluslararası görüşmeyi Bursa’da gerçekleştirme fırsatı bulduğunu belirterek, "İngiltere pazarında faaliyet gösteren büyük bir distribütör ile görüşmek için İngiltere’ye gitmeyi planlıyordum. Ancak kendisini bu fuarda görünce çok mutlu oldum. Görüşmemizi burada gerçekleştirdik. Bu fuar bizim açımızdan son derece faydalı oldu" dedi. "Doğru ürünü bulmak için iyi bir fırsat" Umman’da faaliyet gösteren A'Saffa Foods firma yetkilisi Faisal Ahmaed Khan, fuarın hammadde üreticileri ve tedarikçileri için önemli bir pazar oluşturduğunu vurgulayarak, "Hammadde üreticileri ve tedarikçileri burada yer alıyor. Baharatlar, meyveler, sebzeler, dondurulmuş sebzeler, orman meyveleri gibi pek çok ürün çeşidi mevcut. Bu da Orta Doğu’dan gelen alıcılar için fuarı ziyaret edip kendi pazarları için doğru bileşeni ve doğru ürünü bulmak adına iyi bir fırsat oluşturuyor." şeklinde konuştu. Hollanda’da faaliyet gösteren Poczta Kwiatowa firması yetkilisi Wioletta Drozdowska Dlugolecka fuarda iletişimin çok olumlu olduğunu belirterek, "Tatlı ve çikolata sektöründe faaliyet gösteriyoruz. İlk görüşümüz gayet olumlu oldu. İletişim çok iyi, atmosfer gerçekten güzel. Burada olmaktan mutluyuz" ifadesini kullandı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.