SON DAKİKA
Hava Durumu

#Balat Atatürk Ormanı

YENİŞEHİR YÖREM - Balat Atatürk Ormanı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Balat Atatürk Ormanı haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Caz beş gün boyunca Nilüfer’in dört bir yanında Haber

Caz beş gün boyunca Nilüfer’in dört bir yanında

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl 9’uncusunu düzenleyeceği Uluslararası Nilüfer Caz Festivali, 24-28 Haziran tarihleri arasında müzikseverlerle buluşuyor. Festival, beş gün boyunca farklı park ve açık alanlarda gerçekleşecek konserlerle kenti bir açık hava sahnesine çevirecek. Festival 24 Haziran Çarşamba günü Üç Fidan Gençlik Parkı’nda Den Ze konseriyle başlayacak. 25 Haziran’da Şenay Lambaoğlu, 23 Nisan Parkı’nda sahne alacak. Programın son üç günü ise Balat Atatürk Ormanı’nda sürecek. 26 Haziran’da Emir Ersoy, "Cuban Classics" başlıklı performansıyla Küba müziğini Nilüfer’e taşıyacak. 27 Haziran’da Musa Eroğlu ve Yediveren Orkestrası, "Anadolu’dan Blues’a" adlı programla dinleyicilerle buluşacak. Festival 28 Haziran’da, Tunuslu sanatçı Emel Mathlouthi’nin konseriyle sona erecek. Tüm konserlerin saat 21.00’da başlayacağı festivale katlım ücretsiz olacak ve giriş için bilet gerekmeyecek. Festivalle ilgili açıklamalarda bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, "Sanatın ve müziğin iyileştirici gücünü kentimizin her köşesine yaymayı amaçlıyoruz. Bu yıl 9’uncusunu gerçekleştireceğimiz festivalimizde, hem ulusal hem de uluslararası alanda çok değerli isimleri ağırlayacağız. Parklarımızı ve ormanımızı açık hava sahnesine dönüştüreceğimiz bu müzik şölenine tüm Bursalı komşularımızı katılmaya, yaz akşamlarını cazın ritmiyle paylaşmaya davet ediyorum" dedi.

İkinci Nilüfer Karadeniz Festivali 5 Haziran’da başlıyor Haber

İkinci Nilüfer Karadeniz Festivali 5 Haziran’da başlıyor

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Nilüfer Karadeniz Festivali, 5 Haziran’da kapılarını açıyor. Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenecek olan festival, üç gün boyunca hem kültürel etkinliklere hem de Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinin konserlerine ev sahipliği yapacak. Festivalde, her yaştan ziyaretçiye yönelik etkinlik alanları kurulacak. Üç gün süresince alanda halk oyunları gösterileri sunulurken, kurulacak alışveriş stantları, eğlence ve aktivite alanları ile festival alanı gün boyunca canlı kalacak. Festivalin sahne programı ise Karadeniz müziğinin farklı tarzlarını Bursalılarla buluşturacak. Açılış günü olan 5 Haziran’da ilk olarak saat 19.00’da Yayla Trio, ardından 21.00’de Resul Dindar sahne alarak festivalin ilk gün coşkusunu başlatacak. 6 Haziran Cumartesi günü ise saat 19.00’da Marsis, saat 21.00’de Aysel Yakupoğlu izleyiciyle buluşacak. Festivalin kapanış günü olan 7 Haziran Pazar günü saat 21.00’de ise Samida grubu sevilen şarkılarını Bursalılar için seslendirecek. Tüm Bursalıları festivale davet eden Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, "Karadeniz’in neşesini, müziğini ve köklü geleneklerini Nilüfer’de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Doğayla iç içe, huzurlu bir ortam komşularımızla ve tüm Bursalılarla bir araya geleceğimiz güzel bir program hazırladık. Üç gün boyunca sürecek bu coşkuya ortak olmak isteyen tüm hemşehrilerimizi Balat Atatürk Ormanı’na bekliyoruz" dedi.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.