SON DAKİKA
Hava Durumu

ŞİŞECAM VERİ, TEKNOLOJİ VE DİJİTALLEŞME ODAKLI BÜYÜME YOLCULUĞUNDA VİTES BÜYÜTÜYOR

Geniş bir coğrafyaya yayılmış operasyonlarını bütünsel dijitalleşme ve operasyonel mükemmeliyet hamleleriyle yöneten Şişecam, potansiyel vadeden yeni bir iş alanına yatırımcı olmak için ilk adımını attı. Şişecam, çok sayıda sektöre karar optimizasyonu hizmeti sunan Türk teknoloji şirketi ICRON’a ortak olmak üzere bir niyet mektubu imzaladı. Şişecam'ın teknoloji geliştirme alanında gerçekleştirmek üzere görüşmelere başladığı bu ilk yatırım, şirketin teknoloji odaklı, gelecek vaat eden teknoloji şirketleri ve projelere yatırımcı olmak konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
ŞİŞECAM VERİ, TEKNOLOJİ VE DİJİTALLEŞME ODAKLI BÜYÜME YOLCULUĞUNDA VİTES BÜYÜTÜYOR

HABER / HANDAN EFE

Şişecam, bu yeni adım ve yaklaşımla; veri, inovasyon ve dijitalleşme odaklı büyüme yolculuğunda vites büyüteceğinin sinyallerini veriyor.

Büyüme yolculuğunu veri odaklı karar alma yaklaşımından aldığı güçle ve global belirsizliklere meydan okuyarak başarıyla sürdüren Şişecam, çok sayıda sektöre operasyonel ve stratejik karar optimizasyonu hizmeti sunan Türk teknoloji şirketi ICRON’a yatırım yapmak üzere bir niyet mektubu imzaladı. Şişecam’ın teknoloji geliştirme alanındaki ilk yatırımını gerçekleştirmek üzere başladığı görüşmeler, şirketin inovatif, teknolojik, dijital ve gelecek vaat eden teknoloji şirketleri ve projelere yatırımcı olmak konusundaki iştahını gösteriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.