SON DAKİKA
Hava Durumu

Müge Anlı Programı: Bedriye Kılıç'ın Akıbeti ve Eşinin İtirafları

Bedriye Kılıç, Konya'nın Akşehir ilçesinde kiraz işçisi olarak çalışan bir kadındı. Ancak 6 Temmuz tarihinde şüpheli bir şekilde ortadan kayboldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 17:46
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenisehiryorem.com/
Müge Anlı Programı: Bedriye Kılıç'ın Akıbeti ve Eşinin İtirafları

 HABER / HANDAN EFE

 Uzun bir süre boyunca kendisinden haber alınamayınca ailesi endişelenmeye başladı ve gözler eşinin üzerine çevrildi. Bedriye Kılıç'ın ailesi, kızlarının akıbetini aramak için Müge Anlı programına başvuruda bulundu. Ancak 3 ayı aşkın bir süre boyunca Bedriye Kılıç hala bulunamamıştı.

Bedriye Kılıç'ın kaybolmasıyla birlikte eşi Tayfur Kılıç ve ailesi göz altına alındı. Tayfur Kılıç, sorguda şoke eden bir itirafta bulundu. Elleriyle Bedriye Kılıç'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

 

Tayfur Kılıç'ın İtirafları

 

Tayfur Kılıç, eşinin kaybolmasına rağmen normal yaşantısına devam ettiği ve pavyonda eğlendiği iddialarını kabul etmedi. Ayrıca, kızlarına "Annen kamyoncuya kaçtı" dedi. Ancak program sırasında Bedriye Kılıç'ı arayan annesi, Tayfur Kılıç'ın ayaklarına kapanarak kızının nerede olduğunu sordu. Tayfur Kılıç ise sadece "Bilmiyorum" yanıtını verdi.

Tayfur Kılıç, polis ekiplerinin takibi sonucu Akşehir'e dönüş yaparken otobüste gizlice göz altına alındı. Sorguda, eşini öldürdüğünü itiraf etti ve cesedi uçuruma attığını belirtti. Bu trajik olayın ardındaki sebep olarak kıskançlık ve eşinin telefonuna gelen mesajlarını gösterdi.

Emniyet ekipleri, cesedin atıldığı yeri arıyor olsa da henüz bulunamadı ve aramalar devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.