SON DAKİKA
Hava Durumu

İzmir Konak'ta 3+1 daire mahkemeden satılıktır

ilan.gov.tr’ de yer alan ilana göre, İzmir Konak'ta 3+1 daire mahkemeden satılıktır

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2023 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2023 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
İzmir Konak'ta 3+1 daire mahkemeden satılıktır


Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/30 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN
Özellikleri : İzmir İli, Konak İlçesi, Güzelyalı Mahallesi, Metristepe Mevkii, 913 ada, 3 parsel, cilt 126, sayfa 12664 de kayıtlı, 129,10 m2 yüzölçümlü, “5 KATLI BETONARME KONUT” nitelikli taşınmaz üzerinde tesis edilen kat mülkiyeti uyarınca 4/20 arsa paylı ZEMİN KAT, 1 BAĞIMSIZ BÖLÜM MESKEN’Güzelyalı Mahallesi 34 Sokak No: 57 Konak – İzmir adresindeki H. ÇAVUŞ APARTMANI’ nın ZEMİN KAT, 1 BAĞIMSIZ BÖLÜM NO LU MESKEN’ idir.
Satış konusu daire; giriş/koridor, 3 oda, salon, mutfak, banyo, ebeveyn banyosu, depo-kiler ve 1 adet balkon hacimlerinden ibarettir. Yerler salon ve odalarda laminat parke, diğer hacimlerde seramik döşelidir. Mutfakta granit banko üzerinde ve altında hazır mutfak dolapları vardır. Banyolarda duş kabinli duş yeri, dolaplı lavabo ve klozet bulunmaktadır. Pencereler pvc doğrama önleri demir korunaklı, iç kapılar panel kapı, giriş kapısı çeliktir. Kaloriferlidir, doğalgazın daireye bağlantısı yapılmıştır. Daire 99,15 m2 net alanlıdır. ana taşınmaz 34 Sokak ile 25Sokağa cepheli bir köşe başı parselidir
Yüzölçümü : 129,10 m2

İLANIN DEVAMI İÇİN TIKLA ÖĞREN 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.