SON DAKİKA
Hava Durumu

İzmir, Kahramanmaraş ve Malatya’da korkutan deprem!

AFAD ve Kandilli rasathanesi son dakika deprem listesi 23 Ekim 2023 tarihi için yayınlanan. Kandilli rasathanesi tarafından gelen bilgiler doğrultusunda 23 Ekim 2023 sabah sularında Malatya ve Kahramanmaraş’ta deprem meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 14:18
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenisehiryorem.com/
İzmir, Kahramanmaraş ve Malatya’da korkutan deprem!

HABER / HANDAN EFE

Depremlerin hafif olmasından dolayı herhangi bir panik yaşanmadı. İşte 23 Ekim günü Kandilli ve AFAD son dakika deprem listesi ve son dakika deprem haberlerinin ayrıntıları...

AFAD ve Kandilli rasathane son dakika deprem listesi hangi şehirde hangi bölgesinde hangi saatlerde olduğu konusu çok yakından takip edilerek insanlara sunuluyor. AFAD ve Kandilli rasathanesinin resmi internet sitesi üzerinden her gün dakika dakikasına ülke genelinde yaşanan depremlerin merkez üssü, saati, derinliği ve büyüklüğü yayınlanıyor. 23 Ekim 2023 günü Kandilli rasathanesinin paylaştığı veriler doğrultusunda Malatya ve Kahramanmaraş’ta  3 büyüklüğünün üzerinde deprem olduğu belirtildi. İşte 23 Ekim tarihinde yaşanan son dakika deprem haberlerinin ayrıntıları...

 Korkutan Malatya Depremi

 Kandilli rasathanesi tarafından açılanan bilgiler doğrultusunda Malatya Kale’de saat 6:24 sularına 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İzmir’de 3.0 şiddetinde deprem

 AFAD ve Kandilli rasathanesi tarafından açıklanan bilgiler doğrultusunda İzmir’in Tire bölgesinde saat 5:19 sularında 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş yeniden deprem yaşadı

Kandilli rasathanesi tarafından gelen bilgiler doğrultusunda Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde saat 3.53 sularında 3.1 şiddetinde deprem meydana geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.