SON DAKİKA
Hava Durumu

GİAP STAJ BANKASI İLE GENÇLERE STAJ İMKANI SAĞLAYACAK

Girişimci İş İnsanları ve Profesyonel Yöneticiler Derneği ( GİAP ) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kazım Alpay GİAP tarafından geliştirilen staj bankası projesini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2023 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2023 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
GİAP STAJ BANKASI İLE GENÇLERE STAJ İMKANI SAĞLAYACAK

Staj bankası projesi ile özel sektör ve üniversiteler arasında iş birliğini geliştirerek staj yapmak isteyen gençlere yeni kontenjanlar açacaklarını söyleyen Alpay, “ Üniversite ve iş dünyası iş birliğini oldukça önemsiyoruz. Bu konuda çalışmalar yapmak üzere dernek bünyemizde Üniversite ve İş Dünyası İş Birliği kurulumuzu kurduk ve çalışmalara başladık. İlk etapta derneğimizin bünyesindr bulunan şirketlerimiz ile protokoller imzalayarak onlardan staj kontenjanları alacağız. Gençlerimiz internet sitemizde bulunan staj bankası linkinden kayıt yaparak başvuruda bulunabilecekler. Kullandığımız yapay zeka ise gençlerimizin staj yapmak istedikleri alanlar ile şirketlerimizi eşleştirecek. Böylece staja ihtiyaç duyan gençlerimiz ile stajyer kontenjanı aldığımız şirketleri bir havuzda buluşturmuş olacağız “ dedi.

Üniversiteler ile de protokoller imzalayarak akademik dünya ile iş dünyasını bir araya getirmeyi amaçladıklarını ifade eden Alpay “ İş dünyası ve üniversitelerimizi bir araya getirerek büyük ve güçlü bir sinerji oluşturacağız. Düzenleyeceğimiz paneller, seminerler, sertifika programları, kariyer günleri gibi etkinlikler ve staj bankası projemiz ile gençlerimize ve akademik dünyamıza katma değerler üretmeyi amaçlıyoruz dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.