SON DAKİKA
Hava Durumu

Friends Dizisinin Unutulmaz Oyuncusu Matthew Perry Hayatını Kaybetti

Matthew Perry, ekrandaki en tanınmış karakterlerden biri olan Friends dizisindeki Chandler Bing rolüyle milyonlarca insanın sevgilisi haline gelmiş ve 54 yaşında yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 17:44
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenisehiryorem.com/
Friends Dizisinin Unutulmaz Oyuncusu Matthew Perry Hayatını Kaybetti

HABER / KAAN KOÇAK

 Perry'nin ani ölümü, gösteri dünyasını derin bir hüzne boğdu. Los Angeles'taki evinde boğularak hayatını kaybettiği haberini, aktörün temsilcisi ve yetkililer NBC News'e iletti. Şu an için resmi bir ölüm nedeni açıklanmış değil.

 

 

MatthewPerry'ın 54 Yaşındaydı

 

MatthewPerry'ın 54 yaşında kaybedilmesi, hem hayranlarını hem de Hollywood'daki dostlarını büyük bir üzüntüye boğdu. Friends dizisinde 1994-2004 yılları arasında 10 sezon boyunca başarılı bir şekilde rol aldı ve Chandler karakteriyle dünya çapında ün kazandı. Perry'nin evindeki jakuzide boğularak hayatını kaybettiği bildiriliyor.

 

Ölümünde Şüpheli Durum Yok

Ölümüyle ilgili herhangi bir şüpheli durum olmadığını ifade eden kaynaklar, kolluk kuvvetlerinin kalp durması nedeniyle olay yerine çağrıldığını ve Matthew Perry'nin evinde uyuşturucu maddeye rastlanmadığını ve cinayet şüphesi olmadığını belirtiyorlar.

 

Friends Dizisinin Yapımcısından Açıklama

Friends dizisinin yapımcısı Warner Bros tarafından yapılan açıklamada, "Onun komedi dehasının etkisi dünyanın dört bir yanında hissedildi ve mirası pek çok kişinin kalbinde yaşamaya devam edecek. Bugün yürek parçalayıcı bir gün ve ailesine, sevdiklerine ve tüm sadık hayranlarına sevgilerimizi gönderiyoruz" denildi.

MatthewPerry'ın Kariyeri

 

Matthew Perry, GrowingPains, Beverly Hills 90210 ve Dream On gibi yapımlardaki küçük rollerin ardından Friends dizisinde alaycı ve nevrotikChandler Bing karakterine hayat vermişti. Bu komedi fenomeni, kısa sürede birçok Emmy ödülü kazandı ve rekor izlenme oranlarına ulaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.