SON DAKİKA
Hava Durumu

Depremde kaybolan yeğenini arıyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası kayıp yeğeninin ne ölüsünü ne de dirisini bulamadıklarını söyleyen kadın yetkililerden yardım istedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2023 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2023 14:56
Kaynak: İHA
https://www.yenisehiryorem.com/
Depremde kaybolan yeğenini arıyor

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Ebrar Sitesi’nde yaşayan Özcan ailesinden anne Mehtap ve baba Hüseyin Özcan hayatını kaybetti. Deprem sonrası çiftin oğlu Emre Özcan ise yaralı kurtuldu. 

Deprem sonrası 17 yaşındaki Şengül Özcan’ın yaşadığına inandığını söyleyerek bulunmasını isteyen yenge Hatice Çam, yetkililerden yardım istedi. 
Çam, “Kahramanmaraşlıyım bu depremde Ebrar Sitesi’nde yaşayan görümcem ve eşi hayatını kaybetti. Kızı ise kayıp 17 yaşında. Her yere bildirdik haber alamdık. Annesini DNA testinden alındı ne ölülerde ne de dirilerde çıkmadı. Dayısı ve bizler çok zor durumdayız diri mi ölü mü hiç bilmiyoruz. Yeğenimizin bulunmasını istiyoruz. Bir bilgi ve haber etmelerini istiyoruz. Ailede yaşayan bir erkek kardeşi var Emre Özcan. O da depremzede Antalya’da tedavi gördü. Şuanda bende, validemin yanında ve teyzesinde kalıyor. Erkek kardeşi Emre, kardeşinin yaşadığını söylüyor deprem anında kendisine gidelim dediğini söylüyor. Sağ ise ölü ise bir umut bekliyoruz” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.