SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Bozdağ’dan adli tıp personeline teşekkür

Adalet Bakanı Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından adli tıp hizmetlerini bölgede yürüten Adli Tıp Kurumu Hatay Grup Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2023 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2023 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Bakan Bozdağ’dan adli tıp personeline teşekkür

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından adli tıp hizmetlerini bölgede yürüten Adli Tıp Kurumu Hatay Grup Başkanlığı’nı ziyaret etti. 81 ilden gelen gönüllü adli tıp uzmanı, biyolog, otopsi teknikeri ve diğer personelle bir araya gelen Bakan Bozdağ, çalışmaları inceledi.

“Özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyorum”
Gönüllülük esasıyla bölgede özveriyle görev yapan personele teşekkür eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Bozdağ, “Sadece Hatay’da olanlara değil Türkiye’nin diğer illerinden gelen arkadaşlara da geçmiş olsun diliyorum. Pek çok insanımızı kaybettik. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Adli tıp uzmanlarımız, teknikerlerimiz, diğer çalışanlarımız bu süreçte çok önemli görevler ifa ettiler. Bir yandan muayeneler, bir yandan kimliklendirmeler, delillendirmeler konusunda gerçekten önemli görevler ifa ettiniz. Hepinize buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hem deprem yaşayıp, burada çalışmayı sürdüren hem de gönüllü olarak buralarda görev yapan her arkadaşıma teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.