SON DAKİKA
Hava Durumu

Aybüke Yalçın, Çorum'un Osmancık ilçesindeki kabrinde anıldı

2017 yılında Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Aybüke Yalçın, Çorum'un Osmancık ilçesindeki kabri başında anıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2023 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2023 16:51
Kaynak: İHA
https://www.yenisehiryorem.com/
Aybüke Yalçın, Çorum'un Osmancık ilçesindeki kabrinde anıldı

Batman'ın Kozluk ilçesinde, 6 yıl önce 7 aylık öğretmenken 9 Haziran'da karne dağıttıktan sonra evine dönerken Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve şehit düşen Şenay Aybüke Yalçın için memleketinde anma töreni düzenlendi.

Törende konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, "Öğretmenlerimiz, askerlerimiz, polislerimiz bir daha şehit olmayacak"

Kaya, “Rabbim onlardan razı olsun. Onların mekanlarını cennet etsin. İnşallah milletimiz son seçimlerde de öngörüsüyle, ferasetiyle teröre, terör ile işbirliği yapanlara geçit vermediğini ve sözde terör örgütlerini tarihin ve bu milletin kazdığı çukurlara gömmüştür. İnşallah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni Türkiye Yüzyılı'nda terörsüz, terörden arındırılmış bir Türkiye ile milli savunma sanayinin silahlarıyla başarıya ulaşmış bir mücadeleyle ülkemizi daha ileriye götüreceğiz. İnşallah öğretmenlerimiz, askerlerimiz, polislerimiz bir daha şehit olmayacak. Rabbim bu acıları bizlere yaşatmasın diyorum.” dedi.

HABER:KAAN KOÇAK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.