SON DAKİKA
Hava Durumu

Kurtul Göletine Estetik Dokunuş

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, turizme yönelik hizmet ve yatırımların devam ettiğini belirtirken,. “Gemlik’in güzelliklerini gün yüzüne çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Kurtul Göletine Estetik Dokunuş

Kurtul Sulama Göleti çevresindeki çamlık alanını mesir alanına çevirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, barbeküler, piknik masaları, çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra seyir terası da yaparak Kurtul Göleti çevresini güzelleştirdiklerini söyledi.
Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal ile, birlikte Gölet çevresindeki çalışmaları yerinde izleyip, incelemelerde bulunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik güzel ve yeni bir piknik alanına daha kavuşuyor. Bundan sonra umuyorum ki burası da gözde bir piknik alanı olacaktır. Hemşeri Şenlikleri ve Yöresel Derneklerimizin etkinlikleri artık burada da yapılabilecektir. Trabzon’un Uzun Gölü’ne benzer güzel bir çalışma yapıyoruz. İlçemizin Saklı Cennetlerini ortaya çıkarıyoruz. Turizme yönelik yatırım ve hizmetlerimiz devam edecek” dedi.




Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kurtul Göleti'ndeki yatırım hizmetlerinin, seyir terası ve çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte bir hafta içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.