SON DAKİKA
Hava Durumu

Ali Özkan: “Eğitime Büyük Önem Veriyoruz”

Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan ve ilçedeki ilkokul öğrencileri ile gerçekleştirilen 'Başkanımla Okuyorum' etkinlikleri, tüm hızıyla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Ali Özkan: “Eğitime Büyük Önem Veriyoruz”

 

Gençlerimiz Global Dünyaya Hazırlıklı Olmalı

 Tüm Bursa genelinde de büyük ses getiren etkinliklerin bu haftaki bölümünde değerlendirme yapan Başkan Ali Özkan, her şeyimiz olan genç nesillerin hayata daha donanımlı katılması adına eğitime verdikleri desteği kararlılıkla sürdüreceklerine vurgu yaptı.  Öğrenciler de belediye başkanı ile aynı masada kitap okuma heyecanını yaşayarak, öz güvenlerini daha da perçinledi.







Belediye Başkanı Ali Özkan, son yıllarda global anlamda iletişimin çok daha hızlı ve kolay hale geldiğinin altını çizerek, “Dünya küçük bir köy haline geldi. Uluslar ve kültürler arasındaki etkileşim, pek çok şeyi kökünden değiştiriyor. Bizler de çok daha rekabetçi bir hale gelen insan kaynakları konusunda, kendimizi ve her şeyimiz olan çocuklarımızı bu yenidünyaya göre hazırlamalıyız. Bunu yaparken de en önemli zenginliğimiz olan kendi kültür ve ahlak anlayışımızı da korumalıyız. Kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, hala kitap okuma alışkanlığını sürdüren arkadaşlarımız elbette var. Bizler, bunların çoğalması için böyle bir etkinlikte buluştuk. Bu anlamda, etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

 

Başarı için şart

 

Öte yandan Başkan Ali Özkan, etkinliğin örnek olması için her hafta salı günü saat 09.30'da, belediyede farklı öğrencilerle kitap okuma etkinliğini yapmaya devam edeceklerini kaydederken, hızlı okumanın ve okuduğunu anlamanın, hayatın tüm evrelerinde başarıya ulaşmak adına büyük önem arz ettiğine vurgu yaptı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.