SON DAKİKA
Hava Durumu

Adnan son yolculuğuna ugurlandı...

Gemlik'de lösemi tedavisi gören Adnan Taşkıran (11), yaşamını yitirdi. Geçen haftalarda "Tek isteğim renkli lego oyuncaklar ve YouTube fenomeni Enes Batur’u görmek" diyen Taşkıran'ın bu hayali gerçek olmuştu.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2019 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2019 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Adnan son yolculuğuna ugurlandı...

Gemlik'de Küçükkumla Mahallesi'nde yaşayan Taşkıran ailesinin 2 çocuğundan Adnan'a, 1 yıl önce Uludağ Üniversitesi Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi’nde lösemi teşhisi konuldu ve 4 ay önce de kök hücre nakli yapıldı. Başarılı geçen naklin ardından hastalık tekrar etti. Bu nedenle hastaneden çıkamayan Adnan, geçen Aralık ayında sosyal medya hesabından "Sadece renkli legolar ile oynamak ve YouTube fenomeni Enes Batur’u görmek istiyorum" yazdı. Adnan'ın istekleri karşılıksız kalmadı. Birçok yardımsever Gemlikli, Adnan’a çok istediği legolardan hediye etti. Adnan Taşkıran, "Legoları çok istiyordum, onlar beni tanıyan tanımayan birçok kişi tarafından hediye edildi. Şimdi tek isteğim Enes Batur’la bir kez olsun görüşebilmek, başka bir isteğim yok, daha ne isteyeyim ki" dedi. Bu isteği de gerçek olan Adnan'ı, 30 Aralık akşamı Enes Batur, ziyarete geldi.
 
İKİNCİ NAKİL YAPILDI
 
Adnan Taşkıran'a bir hafta önce ikinci kez ilik nakli yapıldı ancak bedeni nakli kabul etmedi. Taşkıran, tedavi gördüğü hastanede bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
 
Adnan'ın cenazesinin Gemlik'te toprağa verileceği belirtildi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.