SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdinç Acar ARSİYAD görevini devraldı!

Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ARSİYAD) olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Hayata geçirdiği proje ve çalışmalarla derneğin çıtasını yükselten mevcut başkan Gürsel Durmuş, genel kurul sonucunda görevini Başkan Vekili Erdinç Acar’a teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Erdinç Acar ARSİYAD  görevini devraldı!

ARSİYAD’da başkanlık görevini Erdinç Acar devraldı. Podyum Davet’te gerçekleştirilen genel kurul toplantısı üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. ARSİYAD faaliyetlerini içeren tanıtım filminden sonra Genel Kurul’un açılış konuşmasını gerçekleştiren Gürsel Durmuş, çalışmalarının, fikirlerinin temeline her zaman ARSİYAD’ı koymaya çalıştıklarını belirterek, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve ARSİYAD’ın 20. yılını muhteşem bir organizasyonla kutlayarak Artvin kökenli çok değerli kurum ve kişilere ödüllerini taktim ettik. Büyük bir sabır ve gayretle adım adım ilerleyerek gerçekleştirdiğimiz güzel işler, bütün emeklerimiz bu vesileyle önemli bir değere dönüşerek tarihe önemli bir not olarak geçmiştir. Bu başarıda büyük payı olan başta yönetimimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“KURUMSALLAŞMA ADINA ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK”

ARSİYAD’ın 20 yılının büyük bir emeğin, çabanın, önemli bir yolcuğun birikimi olduğunun altını çizen Gürsel Durmuş, “ARSİYAD, bizim yönetimimiz döneminde tüzüğünü günün ihtiyaçlarına uygun güncellemiş, ilke ve kurallarını yazılı hale getirmiş, kurumsallaşma yolunda önemli bir aşama kat etmiştir. Bu ilkeli çalışma anlayışı devam ettikçe kendi alanında fark yaratarak örnek SİAD olma yolculuğuna devam edecektir” ifadelerini kullandı.

“ARSİYAD’I ULUSALA AÇTIK”

Bursa Merkezli ARSİYAD’ın bu dönemde ulusala açıldığını anlatan Durmuş,  ilk gruplarını Artvin’de oluşturduklarını belirterek, “İstanbul ve diğer büyük şehirlerde de çalışmalarımız büyük bir heyecanla devam etmektedir” dedi. Durmuş, “Kentin tüm dinamikleriyle birlikte işbirliğini önemli görüyoruz” diyerek, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

“TESLİM ALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ”

Durmuş’un konuşmasının ardından Yönetim Kurulu üyelerine plaket takdimi yapıldı, ayrıca ARSİYAD 20. Yıl Türkiye Buluşması Ödül Töreni’ne mazereti nedeniyle katılamayan geçmiş dönem başkanlarından Ali Yavuz Kaya’ya teşekkür plaketi verildi.

Daha sonra Divan Heyeti seçimi yapıldı, Hüseyin Ertaş Divan Başkanlığına, Erdem Kaya Divan Başkan Yardımcılığına, Fatma Durgun Yetgin de Divan Katip üyeliğine seçildiler. Gündem gereği faaliyet raporu, hesap raporu ve denetleme kurulu raporları okunup, müzakere edildi ve oybirliği ile kabul edildi. Oybirliğiyle bir tüzük değişikliği yapılarak ARSİYAD Disiplin Kurulu oluşturuldu. MARSİFED’e üyelik de oybirliğiyle onaylandı.

Son olarak, derneğin Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu seçimlerine geçildi. Yapılan açık oylamada oy birliğiyle Erdinç Acar başkanlığındaki liste ARSİYAD Yönetim Kurulu’na seçildi.

Yönetim kuruluyla birlikte görevi devralan Erdinç Acar ise yaptığı teşekkür konuşmasında, “ARSİYAD gibi, başarılı bir dernekte başkanlık yapacak olmak; benim için mutluluk ve onur verici bir durumdur” dedi.

ARSİYAD’a hizmet eden tüm başkanlara ve yöneticilerine teşekkür eden Erdinç Acar, “Bayrağı daha yukarılara çıkarmak için ekip olarak kararlılıkla çalışacağız. Hem Gürsel Başkanımızın, hem de geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerimizin bundan sonra da ARSİYAD için yapılacak çalışmalara ve projelere her türlü katkıyı sağlayacaklarından eminim” şeklinde konuştu.

“BİRLİĞİMİZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ”

Bu dönemde de ARSİYAD’da başarılı projeler gerçekleştirilmesi için çaba göstereceklerini kaydeden Erdinç Acar, şunları söyledi: 

“Derneğimizin değerleri ve amaçları doğrultusunda görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. ARSİYAD olarak biz büyük bir aileyiz. Dolayısıyla, ‘Birlikten kuvvet doğar’ sözünden yola çıkarak tüm üyelerimizi de yanımızda görmek istiyoruz. Bu dönem en önemli amacımız Artvin Kültür Evi’ni hayata geçirmek olacaktır. Planlama aşamasındaki Artvin Kültür Evi’ni inşa ederek, etkinliklerimizi kendi binamızda gerçekleştirmek istiyoruz. Umarım bu hayalimizi gerçekleştirir ve ARSİYAD’ı daha da güçlü bir konuma getirebiliriz. ARSİYAD’ın yeni döneminin hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

ARSİYAD’ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl:                              

Erdinç Acar

Mehmet Emin Tansi

Mürsel Özay

Ali Dayal

Erdi Altıntaş

İbrahim Muratoğlu

İlhami Leventoğlu

Ali Sinan Duran

Yener Özemre

Armağan Gümüş

Öner Bilgin

Hakan Devrim Atabey

Şevket Etyemez

Nihal Altunkaya

Mine Satır

Mesut Küçük

Çağlar Aydın

Yönetim Kurulu Yedek:

Neriman Yener

Gökhan Yılmaz

Anıl Sönmez

Muhammet Ali Koca

Mehmet Ali Koçak

Fatma Yemenici

Bülent Gül

Gökhan Çelik

Ertuğrul Bilir

Gökhan Bilir

Başak İşçi

Yılmaz Yıldız

Mehmet Karakollu

Burak Bekar

Oktay Battal

Muhammet Furkan Yaşar

Bülent Demirci

Denetim Kurulu Asıl:

Gökhan Demir

Önder Türemen

Sevda Altun

 

Denetim Kurulu Yedek:

Ahmet Serhatlı

Ahmet Kılıç

Şevket Demir

 

Disiplin Kurulu Asıl:

Av. Kemal Cömert

Av. Uğur Arslan

Fatma Durgun Yetgin

Disiplin Kurulu Yedek:

Av. Hikmet Karadeniz

Av. Sinan Muratoğlu

Murat Altun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.