SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da pide fiyatları ne kadar? Bursa'da pide fiyatları belli oldu mu?

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte sofraların vazgeçilmezi olan pidenin fiyatı araştırılmaya başlandı. Peki, Bursa'da pide fiyatları ne kadar? Bursa'da pide fiyatları belli oldu mu?

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2023 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2023 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Bursa'da pide fiyatları ne kadar? Bursa'da pide fiyatları belli oldu mu?

Ramazan ayında bolca tüketilen pidenin fiyatları merak konusu oldu. Pide almak isteyen vatandaşlar, arama motorlarında pide fiyatlarını araştırıyor. Peki, Bursa'da pide fiyatları ne kadar? Bursa'da pide fiyatları belli oldu mu?

BURSA'DA PİDE FİYATLARI BELLİ OLDU MU?

Geçtiğimiz sene 480 gram Ramazan pidesi 9 liradan satılıyordu. Bursa Fırıncılar Odası'ndan edinilen bilgiye göre bu sene kilosu 32-35 lira civarında olması öngörülen pidenin 14-15 liradan satılması bekleniyor. Durum bu haldeyken Ramazan ayının vazgeçilmezi olan Ramazan pidesi cepleri yakacak gibi duruyor.

4 kişilik bir ailenin ortalama 2 adet pide ile iftar yapabileceği düşünülürse, 14 liradan alınacak pideyle günlük maaliyeti 28 lirayı bulabilir. Bu rakamlarla 4 kişilik bir ailenin Ramazan ayı boyunca alacağı pidelerle maaliyet 840 liraya yakın oluyor. Aynı hesabı geçen seneki rakamlarla yaptığımız zaman ise 4 kişilik bir ailenin Ramazan ayı boyunca pide maaliyeti 540 lira idi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.