SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da indirim kuyruğu

Bursa’da bir mağaza açılışına özel indirimleri duyan vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren kapıların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2023 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2023 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Bursa’da indirim kuyruğu

Mağaza personeli izdihamı önlemek için kapıdaki müşterileri 20 kişilik gruplar halinde aldı.
Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bir ucuzluk mağazası açılış yaptı. Günler öncesinden kampanyaların duyurulmasıyla açılış günü sabah saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu. Mağaza önünde saatlerce bekleyen vatandaşlar, kapıların açılmasıyla almak istedikleri ürünler için adeta yarışa girdi. Kalabalık nedeniyle zaman zaman gerilen vatandaşlar çalışanlara zor anlar yaşattı.
Yaşanan yoğunluktan dolayı müşterilerini gruplar halinde içeri aldıklarını belirten mağaza müdürü Samet Yurtçul, "Beklentimizden memnunuz. Bursa halkı bizi bu açılışta yalnız bırakmadı. Bizde fiyatlarda elimizden geleni yaptık. Bursa’nın en iddialı firmasıyız. Yoğunluk çok fazla olmasından dolayı müşterilerimizi kısım kısım içeriye alıyoruz. Stok konusunda sıkıntımız yok. Herkese yetecek kadar ürünümüz var” şeklinde konuştu.
Müşterilerin olumsuz hava şartlarına rağmen saatlerdir kapıda beklediğini ifade eden mağaza sahibi Mehmet Er, “Yaşanan yoğunluktan çok memnunuz. 8 saattir bu kalabalık burada. Yağmur ve lodosa rağmen insanlarımız bekliyor. Gelen insanlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.