SON DAKİKA
Hava Durumu

Avukat Zehra Nur Dalgıç, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

Bursa hukuk camiasının öne çıkan isimlerinden ve Ak Parti Bursa İl Yönetim Kurulu üyesi Av. Zehra Nur Dalgıç, AK Parti Bursa Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2023 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2023 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Avukat Zehra Nur Dalgıç, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

Ak Parti Bursa teşkilatının sevilen isimleri arasında yer alan Av. Zehra Nur Dalgıç, önümüzdeki günlere planlanan temayül öncesinde merkez ve taşra ilçe teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştirerek milletvekili aday adaylığı için teşkilat mensuplarından desteklerini istedi.

Ak Parti Gürsu İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Ak Parti Bursa milletvekili aday adayı Av. Zehra Nur Dalgıç, kendisi için ayrı bir önem taşıdığını ifade ettiği Gürsu teşkilatını ziyaretinde, Ak Parti Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu, Ak Parti Gürsu İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Demirel Aslan, Ak Parti Gürsu Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Adem Tokgöz ve teşkilat mensuplarına yönelik samimi açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Bursa Milletvekili aday adayı Av. Zehra Nur Dalgıç; “Genç bir Ak Partili olarak saflarında yer almanın onur ve gururuyla hizmet ettiğim süreçte Bursa teşkilatımızın hemen her kademesinde çok güzel dostluklar kazandım. Teşkilatımızın samimiyet üzerine kurulu hasbi çalışma anlayışı veaynı davanın gönül insanlarıyla bir arada yürümenin onuru, adaylık düşüncemin ortaya çıkmasında beni yüreklendirdi. Teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla olan gönül bağımızın kuvvetinden olsa gerek, açıkçası beklentilerimin üzerinde bir teveccühle karşılandığımı görmek beni duygulandırdı. Bu kardeşlerine desteklerini esirgemeyen tüm çalışma arkadaşlarıma ve teşkilat mensuplarımıza en kalbi saygı ve sevgilerimle, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.