Yenişehir’de Bursasporlular Derneği Yeniden Kuruluyor

Yenişehir’de pandemi sürecinde kapanan Yenişehir Bursasporlular Derneği’nin yeniden açılması için yürütülen istişare süreci sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2025 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2025 13:31

Yapılan nihai toplantıda, derneğin tekrar hayata geçirilmesi yönünde karar alındı.

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda Yenişehir Bursasporlular Derneği’nin kurucu başkanı Orhan Torun, Bursaspor İcra Kurulu Üyesi Mustafa Efe ve Yenişehir Bursasporlular Platformu Başkanı Mehmet Kata'nın bir araya geldiği toplantıda, ilçedeki Bursaspor taraftarlarını bir araya getirecek derneğin yeniden faaliyete başlaması için gerekli adımların atılması kararlaştırıldı.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Yenişehir Bursasporlular Platformu Başkanı Mehmet Kata, “Şampiyon Bursaspor’umuzun, şampiyon taraftarına yakışan bir şekilde derneğimizi en kısa sürede tekrar hayata geçireceğiz. Bu oluşum, sadece bir taraftar derneği değil; aynı zamanda Bursaspor sevgisi etrafında Yenişehirli hemşehrilerimizi buluşturacak önemli bir sosyal merkez olacak” dedi.

Alınan kararla birlikte derneğin kuruluş sürecinin kısa süre içinde tamamlanması ve faaliyetlerin başlaması bekleniyor. Derneğin yeniden açılması, ilçedeki Bursaspor taraftarları arasında heyecan ve memnuniyetle karşılandı.