SON DAKİKA
Hava Durumu

Şahin’e Tofaş’tan ziyaret

Bursa’nın en köklü spor kulüplerinden biri olan TOFAŞ Spor Kulübü’nün Genel Menajeri Tolga Öngören, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2017 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2017 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Şahin’e Tofaş’tan ziyaret

 Kulübün Genel Menajeri Tolga Öngören’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Şahin, özellikle basketbolda kentin markası haline gelen kulübün hem Bursa hem ülke sporuna önemli katkılar sağladığını söyledi. TOFAŞ Spor Kulübünün amatör branşlarda da önemli hizmetler verdiğini kaydeden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin, spora verdikleri önemli hizmetlerden dolayı Kulübün Genel Menajeri Öngören'e teşekkür ederek işbirliği içerisinde çalışma yürütmeye devam edeceklerini söyledi.






Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bursa’da yapılan gençlik çalışmaları, spor faaliyetleri, yatırımları, yapımı devam eden, ihale aşamasında olan ve planlanan tesislerle ilgili ayrıntılı bilgi de verdi. Basketbol branşı başta olmak üzere yürütülen spor çalışmaları ve resmi lig maçları ile Avrupa kupası müsabakalarının oynandığı Nilüfer TOFAŞ Spor Salonuyla ilgili değerlendirmelerin yanı sıra hayata geçirilecek olan projelerle ilgili fikir alışverişinin de yapıldığı ziyarette Kulüp Genel Menajeri Öngören, kulübün 2018 yılı hedeflerini de sundu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.