SON DAKİKA
Hava Durumu

Pota’da Şampiyon Zeki Konukoğlu

İnegöl Belediye Başkanlığı Kupası’nda heyecan sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2017 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2017 18:28
Kaynak: İHA
Pota’da Şampiyon Zeki Konukoğlu

Genç erkekler kategorisinde final müsabasında Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi ile Elit Grup Anadolu Lisesinin karşı karşıya geldi. Rakibini 40-32 mağlup eden Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi şampiyonluğa uzandı.
AKTAŞ KARŞILAŞMAYI İZLEDİ
Yeniceköy spor salonunda oynanan final karşılaşmasını Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta tribünde öğrencilerle birlikte takip etti. Nefes kesen mücadelenin yaşandığı müsabaka da öğrenciler şampiyonluğa ulaşmak adına büyük bir mücadele verirken, dolu tribünlerde de coşku ve tezahürat eksik olmadı.
ÖĞRENCİLERİ SPORUN İÇERİSİNE KATABİLMEK
Maç sonrası Başkanlık Kupasının genç erkekler basketbol finaline ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl olarak nüfusumuza, ekonomimize yaraşır bir şekilde eğitimde de, sporda da, kültür sanatta da hızlı bir şekilde yol alıyoruz. Bu görkemli Başkanlık kupamızda amacımız mümkün olduğunca daha fazla öğrenciyi sporun içerisinde tutabilmek. Futbol, futsal, voleybol, basketbol, masa tenisi ve puanlı atletizm olmak üzere 6 ayrı branşta, 14’ü erkekler ve 9’u kızlarda olmak üzere 23 kategoride 4 bin civarında sporla ilgilenen çocuğumuzla müsabakalar düzenliyoruz. Bugün de basketbolda genç erkekler kategorisinin final maçını izlemeye geldik. Gençlerin bugün sahada göstermiş oldukları mücadele ve onları desteklemek için tribünlerde yerini alan öğrencilerimizin coşkusu görülmeye değer.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.