SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegölspor altyapıda bir şampiyonluk daha

TFF bölgesel gelişim liginde 2.grupta sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden İnegölspor U-19 ekibine İshakpaşa lokantası sahibi İsmail hacılar tarafından Sakaryaspor maçı öncesinde yemek verildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2019 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
İnegölspor altyapıda bir şampiyonluk daha

İnegölspor U-19 futbol takımı antrenörü Suat Güneş yemek için İshakpaşa Lokantası sahibi İsmail Hacılar’a, Yemeği organize eden Ahmet Hacılar’a çok teşekkür etti.

Güneş yaptığı açıklamada “U19 takımımız bitime 2 hafta kala Sakaryaspor maçı öncesinde şampiyonluğunu ilan etti. U19 takımımız, U19 elit lig B grubuna çıkmak için Antalya’da oynanacak finallerde mücadele etmeye hak kazanmıştır. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Biz çok arzu etmiştik ve takımım da beni mahcup etmedi. Bütün alt yapı oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu gururu bize yaşatan antrenöründen çalışanına, futbolcusundan yöneticisine ve herkese teşekkür ederim” dedi.

Altyapı sorumlusu Özgür Şahin şampiyonlukta emeği geçen herkese ve alt yapı sporcularımıza yemek ikram eden İshakpaşa lokantası sahibi İsmail Hacılar’a ayrıca teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.