SON DAKİKA
Hava Durumu

Gazze'de ölen gazeteci sayısı 106'ya yükseldi

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nuseyrat Mülteci Kampı'na gerçekleştirdiği saldırıda bir gazeteci daha hayatını kaybetti. Gazze'de 7 Ekim'den bu yana öldürülen gazetecilerin sayısı 106'ya yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2023 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2023 13:41
Kaynak: İHA
https://www.yenisehiryorem.com/
Gazze'de ölen gazeteci sayısı 106'ya yükseldi

İsrail ordusu Gazze Şeridi'ne saldırılarını ayrım gözetmeksizin sürdürüyor. İsrail ordusunun gece saatlerinde Gazze Şeridi'ndeki Nuseyrat Mülteci Kampı'na saldırı gerçekleştirdiği bildirildi.

Saldırıda evi hedef alınan El-Kuds Kanalı muhabiri Cebr Ebu Hedrus ile ailesinden 6 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nden yapılan açıklamada, Hedrus'un ölümünün ardından İsrail'in 7 Ekim'den bu yana gerçekleştirdiği saldırılarda ölen gazetecilerin sayısının 106'ya yükseldiği duyuruldu.

Hedrus için onlarca meslektaşı sabah saatlerinde bir araya gelerek Aksa Şehitleri Hastanesi'nin bahçesinde cenaze namazı kıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.