SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da virajı alamayan otomobil işyeri bahçesine girdi!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan otomobil işyeri bahçesinin kapısına çarparak içeri girdi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü olay yerinden uzaklaşırken, aynı işyerinin kapısına geçtiğimiz aylarda da başka bir aracın daha çarptığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 11:45
Kaynak: İHA
https://www.yenisehiryorem.com/
Bursa'da virajı alamayan otomobil işyeri bahçesine girdi!

Kaza bu sabaha karşı 04.00 sıralarında Orhangazi - İznik yolu üzeri Orhangazi çıkışında meydana geldi. Alınan bilgilere göre yol üzerinde seyir halinde olan 10 AJT 817 plakalı otomobil viraja geldiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı ve inşaat malzemesi satan bir işyerinin kapısına çarparak içeri girdi.

Kaza sonrası otomobilde ve işyerine ait demir sürgülü kapıda  maddi hasar meydana gelirken, sürücünün ise kazanın ardından olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. İşyeri yetkilileri aynı yerde daha öncede aynı tür bir kazanın yaşandığını, özellikle gece saatlerinde virajdan dönüş yapan araçların daha dikkatli olmaları gerektiğini söylediler.

Olay ile ilgili Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.