SON DAKİKA
Hava Durumu

Yunuseli Bulvarı’nda trafik düzenlemesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından ‘Yunuseli Bulvarı üzerindeki bina kompleksine’ 10 farklı noktadan kanalizasyon bağlantısı yapılacağından, bölgede trafik yeniden düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2021 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2021 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yunuseli Bulvarı’nda trafik düzenlemesi

BUSKİ ekipleri, Osmangazi ilçesi İstiklal Mahallesi Yunuseli Bulvarı 1 numaralı adreste bulunan bina kompleksine, 10 farklı noktadan kanalizasyon ve mesken bağlantısı yapacak. Çalışmalar, 22-26 Aralık tarihleri 22:00-06:00 saatleri arasında sürdürülecek. Çalışma saatleri içerisinde, Yunuseli Bulvarı’nın 3. Büyük Sokak-Acemler Bağlantı Köprüsü (Mutlular Köprüsü) arası taşıt trafiğine kapatılacak. Mutlular Köprüsü ile 6. Fırın Sokak arasında kalan yolun bir şeridi taşıt trafiğine açık bırakılarak, sağ iki şerit çalışma alanına dahil edilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ve Yunuseli yönünden gelen araçlar, Yunuseli Bulvarı’nın doğu kesiminde yer alan gidiş-dönüş yoluna yönlendirilecek. Dönel adalı kavşaktan güney yönündeki trafik akışı kesilecek.

Atilla Caddesi ile 3. Büyük Sokak arasındaki tek yönlü yol, çalışma saatlerinde dubalar ile bölünerek ‘mahalle erişimi için’ açık tutulacak. Bu sokaklardaki trafik akışı, Atilla Caddesi ile Recep Tayyip Erdoğan dönel adalı kavşağına yönlendirilecek. Belirtilen yol ve kavşakların dışında kalan kesimler, mevcut haliyle çalışmaya devam edecek.

Toplu taşıma hatlarına ilişkin hat değişiklikleri, Büyükşehir Belediyesi’nin www.bursa.bel.tr ve Burulaş’ın https://ulasim.burulas.com.tr/ adresinden eşzamanlı olarak duyurulacak.

Çalışmalar kapsamında ‘trafik akışında oluşabilecek aksaklıkların asgariye indirilebilmesi için’ sürücülerin belirlenen servis yollarında trafik işaret ve işaretçilerine uyması, mümkün oldukça çalışma bölgesi dışında alternatif koridorları tercih etmesi büyük önem taşıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.