SON DAKİKA
Hava Durumu

YÖNETİCİLERDEN OKULLARA ZİYARET

Kaymakam Köse ve beraberindekiler, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler, veliler ve bütün eğitim çalışanlarının adına verimli geçmesi temennisinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2022 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2022 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YÖNETİCİLERDEN OKULLARA ZİYARET

Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar, Belediye Başkanı Davut Aydın, Emniyet Müdürü İbrahim Özdemir, Jandarma Komutanı Ahmet Ersöz ve Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ilçedeki okulları ziyaret ettiler.
 
Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla ziyaret gerçekleştiren ilçeli yöneticiler Yolören İlk ve Ortaokulu, Akçeşme İlk ve Ortaokulu ile Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne giderek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldiler. Yöneticiler, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının hayırlı, uğurlu olmasını temenni ettiler.
 
Yöneticiler ziyaretleri esnasında ayrıca temeli atılan Anaokulu ile daha önce depreme dayanıksız olduğu için yıkılan İlçemiz Akçeşme İlkokulunun yerine yapılacak olan yeni okul binasının inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.