SON DAKİKA
Hava Durumu

Yerel belediyeciliğe örnek: Yenişehir

Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, lider ülke Türkiye hedefine giden yolda, ilçesinde partisine özgü yerel yönetim modeli olan “Üretken Belediyecilik” uygulamalarını kararlılıkla sürdüreceklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2022 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2022 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yerel belediyeciliğe örnek: Yenişehir

"BİRÇOK PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ"
Cumhur İttifakı’nın örnek bir uyum içinde Yenişehir için hayati önem taşıyan birçok projeyi hayata geçirdiğini belirten Arif Eren, “2019 Yerel Seçimlerinde vaatlerimizin neredeyse tamamını gerçekleştirdik. Ancak daha yapacak birçok işimiz var. Özellikle hızlı trenden Bilecik-Yenişehir bölünmüş yol projesine, havalimanından tarımsal üretime, istihdamdan eğitime her başlıkta 2022 yılını en iyi şekilde değerlendireceğiz. Milliyetçi Hareket'e özgü bir yerel yönetim modelini olan Üretken Belediyecilik ilkesini uygulamayı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.
 
"YENİŞEHİR HALKI 'BAŞKAN AYDIN' DEDİ"
Yaklaşık 20 yıldır; mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’ye ait olan Yenigün Mahallesi’nde üzerindeki taşınmazlarla birlikte yaklaşık 6 dönümlük arazinin Yenişehir Belediyesi’ne devrinin gündemde olduğunu hatırlatan Arif Eren, şunları kaydetti:
“Nihayetinde Cumhur İttifakının yerel ve geneldeki sinerjisiyle bu kıymetli arazinin belediyemize bedelsiz devrini sağladık. Bu da bize şunu gösteriyor ki, Yenişehir halkı 2019 seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı Sayın Davut Aydın’ı tercih ederek doğru ve yerinde bir karar vermiştir."
 
 "YENİŞEHİR'E HİZMET FARZDIR"
“Osman Gazi’nin kurduğu Yenişehir’e bir çivi bile çakmanın kutsal bir görev, hizmet ve yatırımları bu kutlu diyarın adım adım her köşesine taşımanın da üzerimize farz olduğunu biliyoruz” diyen MHP İlçe Başkanı Arif Eren, “Bu nedenle ‘yerelde belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara odaklanmaktır, belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir, darda kalanların acil yardımıdır’diyerek MHP’nin Üretken Belediyecilik anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz" dedi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, lider ülke Türkiye hedefine giden yolda, ilçesinde partisine özgü yerel yönetim modeli olan “Üretken Belediyecilik” uygulamalarını kararlılıkla sürdüreceklerini açıkladı.
 
Cumhur İttifakı’nın Yenişehir için hayati önem taşıyan birçok projeyi hayata geçirdiğini belirten Arif Eren, “Hızlı trenden Bilecik-Yenişehir bölünmüş yol projesine, havalimanından tarımsal üretime, istihdamdan eğitime her başlıkta 2022 yılını en iyi şekilde değerlendireceğiz” dedi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, Cumhur İttifakı’nın Osmanlı Devleti’nin İlk Başşehri Yenişehir’de 2023 hedefleri için kenetlendiğini bildirdi. Arif Eren, yerelde sorunları birbir çözüme kavuşturan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’a, genel bütçeyle sürdürülen yatırımların takibi konusunda da Cumhur İttifakı’nın milletvekillerine teşekkür etti.
Belediye Başkanı Davut Aydın ve Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bedel ile birlikte düzenlediği basın toplantısıyla 2021 yılını değerlendiren, partisinin ve Cumhur İttifakı’nın 2022 hedeflerini açıklayan Milliyetçi Hareket PartisiYenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, “Tek amacı büyük ve güçlü Türkiye olan Cumhur İttifakımızın genel ve yereldeki iktidarı; ilçemizin bu önemini taçlandırma yolunda geride bıraktığımız yılda hem merkezi hem de yerel yönetimlerin bütçesinden önemli yatırım ve hizmetler almaya devam etmiştir” dedi.
 
CUMHUR İTTİFAKI’NIN GÜCÜ
Yaklaşık 20 yıldır; mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’ye ait olan Yenigün Mahallesi’nde üzerindeki taşınmazlarla birlikte yaklaşık 6 dönümlük arazinin Yenişehir Belediyesi’ne devrinin gündemde olduğunu hatırlatan Arif Eren, şunları kaydetti:
“Nihayetinde Cumhur İttifakının yerel ve geneldeki sinerjisiyle bu kıymetli arazinin belediyemize bedelsiz devrini sağladık. Bu da bize şunu gösteriyor ki, Yenişehir halkı 2019 seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı Sayın Davut Aydın’ı tercih ederek doğru ve yerinde bir karar vermiştir. Dolayısıyla başta Yenişehir halkı olmak üzere bu bedelsiz devrin kararını imzalayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milliyetçi Hareket PartisiGenel Başkanımız, Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye ve bu konunun takipçisi olan Milliyetçi Hareket PartisiGenel SekreterimizSayın İsmet Büyükataman ile Belediye Başkanımız Sayın Davut Aydın’a bir kez daha teşkilatım adına teşekkür ediyorum.”
 
YENİŞEHİR’E HİZMET FARZ
“Osman Gazi’nin kurduğu Yenişehir’e bir çivi bile çakmanın kutsal bir görev, hizmet ve yatırımları bu kutlu diyarın adım adım her köşesine taşımanın da üzerimize farz olduğunu biliyoruz” diyen MHP İlçe Başkanı Arif Eren, “Bu nedenle ‘yerelde belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara odaklanmaktır, belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir, darda kalanların acil yardımıdır’diyerek MHP’nin Üretken Belediyecilik anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Lider ülke Türkiye hedefine giden yolda, bugüne kadar sorumluluk aldığımız tüm görevlerde ortaya koyduğumuz yönetim yeteneklerimizi, bir değerler manzumesi olarak milletimizin istifadesine sunmaya ve Milliyetçi Hareket'e özgü bir yerel yönetim modelini olan Üretken Belediyecilik ilkesini uygulamayı kararlılıkla sürdüreceğiz” diye konuştu.
Cumhur İttifakı’nın örnek bir uyum içinde Yenişehir için hayati önem taşıyan birçok projeyi hayata geçirdiğini belirten Arif Eren, “2019 Yerel Seçimlerinde vaatlerimizin neredeyse tamamını gerçekleştirdik. Ancak daha yapacak birçok işimiz var. Özellikle hızlı trenden Bilecik-Yenişehir bölünmüş yol projesine, havalimanından tarımsal üretime, istihdamdan eğitime her başlıkta 2022 yılını en iyi şekilde değerlendireceğiz” dedi.
 
DEVLET NEFES ALDI
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.