SON DAKİKA
Hava Durumu

YENİŞEHİRLİLER ESRARENGİZ HAYIRSEVERİ KONUŞUYOR

Yenişehir'de, bedelini ödediği ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılmasını isteyen hayırsever tekrar konuşulmaya başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2021 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2021 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YENİŞEHİRLİLER ESRARENGİZ HAYIRSEVERİ KONUŞUYOR

ÖZEL HABER:BELKIZ EFE

"BAKKALDAKİ TÜM EKMEKLERİ SATIN ALDI"

     Regaip Kandili'nin kutlandığı perşembe günü, Yenişehir Kurtuluş Mahallesi'nden geçen Yakın Çevre Yolu üzerindeki bakkaldan ekmek alanlar, bakkal sahibi Aydın Koç, "Parası bir hayırseverimiz tarafından ödendi" sözlerine çok şaşırdılar. O gün bakkalda satılan tüm ekmeklerin bedelini, birkaç yıldır dini günlerde benzer hayırlarıyla gündeme gelen Yenişehirli bir hayırsever ödemişti.

"ALLAH ONDAN RAZI OLSUN"

     Hayırsever kişinin, kimliğinin açıklanmasını istemediğini belirten bakkal sahibi Aydın Koç, "Müşterilerim, geçen yıllarda yaptıkları alışverişlerde hayırsever hemşehrimizin varlığından haberdar olmuşlar ve çok duygulanmışlardı. Mahallemizin sakinleri, hayırseverin kimliğini merak edip soruyorlar, ancak kendisinin isteği doğrultusunda adını söylemiyorum. Ekmeğini alan vatandaşlar, "Allah ondan razı olsun" diyerek evlerinin yolunu tutuyorlar" dedi.

"HERKES MERAK EDİYOR"

     Esrarengiz hayırseverin son olarak Regaip Kandili günü vatandaşlara dağıtılmak üzere ..... adet ekmek satın aldığını söyleyen bakkal sahibi Aydın sözlerini şöyle tamamladı: "Herkes kendisinin kim olduğunu merak ediyor, ama hayırsever kişi, kimliğinin açıklanmasını kesinlikle istemiyor. Sanırım kendisi, toplumsal yapımızın özünde bulunan yardımlaşma duygusunun, ikram geleneğinin unutulmamasını amaçlıyor" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.