SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehirli yöneticiler projeleri takip ediyor

Yenişehirli yöneticiler, UÜ Rektörü Prof. Dr. Kılavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Gür ve İl Sağlık Müdürü Yavuzyılmaz’la görüşüp yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2021 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2021 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehirli yöneticiler projeleri takip ediyor

YETKİLİLERLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ
Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, Belediye Başkanı Davut Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, MHP İlçe Başkanı Arif Eren ve AK Parti Mili Eğitim Komisyonu Başkanı Nuri Macun'dan oluşan Yenişehir heyeti, eğitim ve sağlık alanlarında ilçede gerçekleştirilen ve proje aşamasındaki çalışmaların takibini sürdürüyorlar. Yenişehirli yöneticiler, son olarak Bursa'da yetkililerle bir dizi görüşme yaptılar.

"GİRİŞİMLERİMİZ DEVAM EDECEK"
Bursa'daki yetkililerle yapılan görüşmelerde ilçemize kurulması planlanan yeni fakültenin için atılan somut adımlarla diğer eğitim yatırımlarının yanı sıra sağlık alanındaki projeler değerlendirildi. İlçede yapımı süren ya da yapılması planlanan projelerin takipçisi olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Davut Aydın, bu konudaki girişimlerden sonuç aldıklarını ifade etti. Başkan Aydın, projelerin hayata geçirilmesi için gerekli tüm girişimlerin gerçekleştirileceğinin altını çizdi.
 


Belirli aralıklarla bir araya gelerek ilçeye yapımı süren ve yapımı planlanan çalışmaları değerlendiren Yenişehirli yöneticiler, Bursa'daki ilgili kurum yetkilileriyle de görüşmelerde bulunuyorlar. Projelerin ayrıntılı biçimde ele alındığı görüşmelerde önümüzdeki yıl gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar gözden geçirilip görüş alışverişinde bulunuluyor.
Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, Belediye Başkanı Davut Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, MHP İlçe Başkanı Arif Eren ve AK Parti Mili Eğitim Komisyonu Başkanı Nuri Macun yer aldı.



Projelerin takibine yönelik ziyaretleri değerlendiren Belediye Başkanı Davut Aydın, "Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’u makamında ziyaret ettik. İlçemize yeni fakültenin kurulması için atılan somut adımları ve süreci fikir alışverişinde bulunduk" dedi.
Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür’ü makamında ziyaret ettiklerini ve 2022 yılında ilçede yapılacak eğitim yatırımları hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Aydın, makamında ziyaret ettikleri Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’la Yenişehir’in sağlık altyapısı hakkında yapılması gerekenler üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.
 
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.