SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir TSO'nun hatıra ormanına ilk fidanlar dikildi

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yenişehir-İnegöl yolu üzerindeki Boğazlar Erdeller Mevkii'nde fidan dikimi gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2021 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2021 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir TSO'nun hatıra ormanına ilk fidanlar dikildi

ÖZEL HABER: TUBA KOÇAK
Yenişehir TSO Meclisince kabul edilen, Hatıra Ormanı proje kapsamında İnegöl Orman Müdürlüğü, Yenişehir Orman İşletme Şefliği çalışma sahasında bulunan Boğazköy Erdeller Mevkii'nde 20 dönümlük alanda oluşturulacak Hatıra Ormanı'na 2 bin adet fidan dikildi.

     Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası, Hatıra Ormanı için Ağaç Dikimi Etkinliği kapsamında, Yenişehir-İnegöl Yolu üzerinde Boğazköy Erdeller Mevkiinde fidan dikimi gerçekleşti.
     Yenişehir TSO Meclisi'nce kabul edilen, Hatıra Ormanı Proje kapsamında İnegöl Orman Müdürlüğü, Yenişehir Orman İşletme Şefliği çalışma sahasında bulunan Boğazköy Erdeller Mevkii'nde 20 dönümlük alanda oluşturulacak Hatıra Ormanı için 2 bin fidan dikimi gerçekleşti.
     Yenişehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, şunları kaydetti: "Güzel ülkemizin bir çok yerinde meydana gelen yangınlar, hepimizin yüreğini yaktı. Gördük ki yangın konusunda tüm hemşehrilerimizin özellikle sıcak yaz günlerinde çok daha dikkatli olması, yetkililere bilgi verme noktasında geç kalmaması gerekiyor. Büyük üzüntü duyduğumuz yangın felaketlerine karşı Meclisimizin son toplantısında Hatıra Ormanı oluşturmak suretiyle fidan dikme kampanyası başlatma kararı aldık. İnanıyoruz ki ilçemizdeki tüm kurumlar ve vatandaşlarımız ağaçlandırma konusunda gereken desteği sağlayacaktır. El birliğiyle hareket ederek yanan ormanlık alanların telafisinin en kısa sürede yapılacağına inanıyoruz. Yangında sadece ağaçların değil ormanda yaşayan canlılar da büyük ölçüde zarar gördü. Yapılacak her türlü kampanyaya destek vermeye hazırız. Yangınların söndürülmesi için günlerdir aralıksız mücadele eden bütün kamu kurum ve kuruluşlarına ve tüm ekiplere teşekkür ediyoruz."
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.