SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Süt Birliği'ne yeni hizmet binası

Yenişehir-İznik Süt Üreticileri Birliği'nin mali genel kurulu bugün yapılıyor. Genel kurul öncesi Süt Birliği'nin yeni hizmet binasının resmi açılışı gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2022 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2022 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir Süt Birliği'ne yeni hizmet binası

Yenişehir-İznik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna, bugün yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştireceklerini ve ardından mali genel kurulun yapılacağını belirtti.

Hıdırbali Mahallesi Sağırosman Sokak'taki yeni hizmet binasının açılışının saat 12.00'da yapılacağını ve 12.30'da mali genel kurulun yapılacağı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'ne geçileceğini söyledi.
Yeni hizmet binasının Süt Üreticileri Birliği'nin çalışmalarına olumlu yansıyacağını ifade eden Tuna, "Hıdırbali Mahallesi'ndeki 3 katlı hizmet binasının önemli bir eksiği kapatacak. 165 metrekarelik 1. kat satış reyonu, 80 metrekarelik 2. kat muhasebe, 80 metrekarelik 3. kat ise yönetim kurulu odası olarak düzenlendi" diye konuştu.
Tuna mali genel kurulda ise geçen dönemde yapılan hizmetlerin değerlendirileceğini ve gelecek dönemde yapılması planlanan çalışmaların ele alınacağını dile getirdi.

Tuna açılış töreni ve mali genel kurula Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse ve Belediye Başkanı Davut Aydın olmak üzere eski Tarım Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Süt Üreticileri Birliği Genel Başkanı Tevfik Keskin, Ulusal Süt Konseyi 2. Başkanı Cihat Şimşek, Tarım İl Müdürü Hamit Aygün, 19 ve 20. Dönem İl Genel Meclisi Başkanı Nurettin Avcı'nın yanı sıra çok sayıda üreticinin katılmasının beklendiğini kaydetti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.