SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz: BOL BOL DİNLENİP KİTAP OKUYUN

Cuma günü Yenişehir'de de okullarda karne heyecanı vardı. Öğrencilerin 5 günlük yarıyıl tatili başladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2023 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2023 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz: BOL BOL DİNLENİP KİTAP OKUYUN

ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDILAR

Yenişehir'de de öğrenciler karnelerini aldı ve 15 gün sürecek olan yarıyıl tatili başladı. 2022-2023 eğitim ve öğretim yarıyıl tatili 5 Şubat Pazar günü sona erecek ve öğrenciler 6 Şubat Pazartesi günü okullarına gelip yeniden ders başı yapacaklar.
 
"İYİ TATİLLER ÇOCUKLAR"

Yenişehir Akçeşme İlkokulundaki karne dağıtımına Belediye Başkanı Davut Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz da katıldı. Başkan Aydın, "Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimizi bilgili, donanımlı, milli ve manevi değerlere saygılı bireyler olarak geleceğe en iyi şekilde hazırlama gayretindeyiz. Bu vesile ile karne alan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, ailelerine ve öğretmenlerine de teşekkür ediyorum. İyi tatiller çocuklar" dedi.
 
"KARNE HEYECANINI PAYLAŞIYORUM"

Milli Eğitim Müdürü Ayaz da yayımladığı yarıyıl tatili mesajında, "Hepinizin karne heyecanını paylaşıyorum. Geçirmiş olduğumuz birinci dönemin değerlendirmesini yapmanızı, ikinci dönem için daha çalışkan, azimli ve kararlı olmanızı, tatilde bol bol dinlenmenizi, kitap okumanızı, sosyal kültürel faaliyetlere katılmanızı tavsiye ediyorum" dedi.
 
Belediye Başkanı Davut Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Akçeşme İlkokulunda Karne dağıtımına katıldı. Öğrencilere tatilde okumaları için kitap dağıtımı da yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz'ın yarıyıl tatil mesajı şöyle:
"Ülkemizin Geleceği Sevgili Öğrencilerimiz, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemini bugün tamamladık. Hepinizin karne heyecanını paylaşıyorum. Geçirmiş olduğumuz birinci dönemin değerlendirmesini yaparak, tatilde bol bol dinlenmenizi kitap okumanızı, spor yapmanızı, kültürel faaliyetlere katılmanızı, ailenizle vakit geçirmenizi tavsiye ediyorum. İkinci döneme motivasyonu ve farkındalığı yüksek, planlı istikrarlı ve daha azimli dönmenizi diliyorum.
Değerli Meslektaşlarım, emanet olarak aldığımız öğrencilerimizin başarılarının altında özverili çalışma ve üstün gayretlerinizin olduğunu biliyor ve hepinize teşekkür ediyorum.
Kıymetli Velilerimiz öğrencilerimizin tatil dönemini en iyi şekilde planlamanızı, öğrencilerimizin notları ne olursa olsun onları üzmeden ve özgüvenlerini kırmadan ikinci dönem daha başarılı olabilmeleri için cesaretlendirmenizi ve öğrencilerimizle vakit geçirmenizi temenni ediyorum.
Dönem boyunca gayretli çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum. Herkese sağlıklı huzurlu ve mutlu tatiller. Tatil dönüşü yeni başarılarda buluşmak ümidiyle."
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.