SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Kooperatifi ilk 10'da

Yenişehir Tarım Kredi Kooperatifi, hayvancılığa ve tarım üretimine yönelik ürün ve malzemelerin temini ve çiftçi ortaklarına satışında zirveyi zorluyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2021 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2021 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir Kooperatifi ilk 10'da

ÖZEL HABER:EBRU ERGÜL

"KALİTELİ HİZMET VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"


 Yenişehir Kooperatifi, 2020 yılı istatistiğine göre Balıkesir Bölge Birliği'ne bağlı 151 kooperatif arasında ilk 10'da yer aldı. Yenişehir Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Selçuk Karasu, kooperatif ortaklarına üretim faaliyetleri sırasında ihtiyaç duyduğu malzeme ve ürünleri piyasaya göre daha uygun koşullarda sağladıklarını belirtti. Karasu, "Ürün ve malzeme çeşitlerimizi artırarak kooperatifimiz ortağı çiftçilerimize, en uygun koşullarda ve kalitede hizmet vermeyi sürdüreceğiz" dedi.

"KOOPERATİFLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM"

     Güç birliği yapılıp birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesinin önemine dikkat çeken Karasu, "Yenişehirli ortaklarımızın, kooperatiflerine sahip çıkmalarını bekliyoruz. Kooperatifin sağladığı olanak ve kolaylıklardan yararlanmalarını bekliyoruz. Bir kooperatif çatısı altında toplanmanın ne denli yararlı bir girişim olduğu her geçen gün biraz daha iyi anlaşılıyor" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.