SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu: "YETENEKLER HEP TAKDİR EDİLMELİ"

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'ndeki ödül töreninde konuşan Kaymakam Suat Seyitoğlu, 15 ay süren pandemi sürecinde öne çıkan olumsuzlukların eğitim ordusu öğretmenler tarafından olumluya çevrildiğini söyleyen Kaymakam Suat Seyitoğlu, "15 aylık süreç içinde güzel çalışmalar yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2021 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2021 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu: "YETENEKLER HEP TAKDİR EDİLMELİ"

Özel Haber: Ertan ADANA
Takdire şayan işler yapıldı. Öğretmenler, öğrencilerinin moralini ve motivasyonunu hep yüksek tutmaya çalıştılar. Bu çalışmalardan birisi de çeşitli yarışmalar düzenlemek oldu. Bu 3 dalda öğrencilerimiz güzel eserler verdiler. Hayat uzun bir süreç. Hemen her dalda yetenekler ortaya çıkıyor. Yeteneklerin öne çıkması için onları motive etmek, takdir ettiğimizi göstermek gerekiyor. Öğretmenleri de aynı şekilde takdir etmemiz gerekiyor. Bu 100 yılda gelen bir musibetti. Çocuklarımızın yeteneklerini tekdir etmeliyiz. Yeteneklerin sönmemesi gerekir. Bu 3 dalda ortaya eserler çıkaran öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi.
     Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar ise salgına karşı gevşenmemesi gerektiğine işaret etti. Öğrencileri yaptıkları çalışmalarla ilgili tebrik eden Bahtiyar, "Önemli olan yapmış olduğunuz işten zevk almaktır. Sanatta, edebiyatta dereceye giren arkadaşlarımızı ayrıca tebrik ediyorum" diye konuştu.



621 TANE TABLET BİLGİSAYAR DAĞITTIK

     Belediye Başkanı Davut Aydın da pandemi nedeniyle eğitim öğretim alanında da sıkıntılar yaşandığını, ancak bu sıkıntıların önümüzdeki dönemlerde telafi edilebileceğini vurguladı. Başkan Aydın şunları kaydetti: "Yüz yüze eğitim olsaydı, bugünkü şartlardan daha iyi olurdu ve daha güzel eserler verilebilirdi. En büyük emek öğretmenlerimizin. İlçe genelinde toplam 621 tane tablet bilgisayar dağıttık. Hak edenlere verildi bu tabletler. Ödül alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah en kısa sürede bu salgından tamamen kurtuluruz. 0-18 yaş arasındaki öğrencilerimiz için havuz, spor tesisleri ve halı sahalarımızı ücretsiz hale getirdik."



"ZOR BİR PANDEMİ SÜRECİ GEÇİRDİK"

     Yenişehir Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ise zor bir süreçten geçildiğini ifade etti.
Öğretmen ve öğrencilerin bu sürecin başından bu yana oldukça yorulduklarını söyleyen Ayaz, "Bu arada düzenlediğimiz resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında başarılı olup dereceye giren öğrencilerimize bu süreç içinde ödüllerini veremedik. Moral ve motivasyonlarını bu yüzden yükseltemedik. Ama onlar için toplu ödül töreni düzenledik. Bunlar marifetli çocuklarımız, geleceğimiz onlardır. Önemli olan yarışmaya katılmaktır. Bugüne dek bize yol gösteren Kaymakamımız Suat Seyitoğlu'na, her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Davut Aydın'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.