SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu; 'Her zaman yaşlılarımızın yanındayız'

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2021 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2021 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu; 'Her zaman yaşlılarımızın yanındayız'

ÖZEL HABER- BELKIZ EFE
Yenişehirli yöneticiler, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret ettiler. Kaymakam Suat Seyitoğlu ve Belediye Başkanı Davut Aydın, huzurevi sakinleriyle sohbet ettiler. Kaymakam Seyitoğlu, "Devlet olarak, yaşlılarımızın her zaman yanındayız" dedi. 

"YAŞLILARIMIZA UZUN
ÖMÜRLER DİLİYORUM"

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Davut Aydın ile birlikte Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Yenişehir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yaşayan huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Ziyarette, Huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Kaymakam Seyitoğlu, "Kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yön gösteren kıymetli büyüklerimize ziyaretlerin sıklaştırılması gerekiyor. Çınarlarımız, saygıdeğer büyüklerimizin ellerinden öpüyor,  huzur ve sağlık dolu uzun ömürler diliyorum" dedi.



"ALLAH BÜYÜKLERİMİZİ
BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN"

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ise yalnızca Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında değil, her zaman yaşlıları hatırladıklarını anlattı. Başkan Aydın, "Yaşlılarımızın, toplumumuzun temel taşları olduğunu unutmamalıyız. Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'mizde büyüklerimizi ziyaret ettik, toplumumuzun temel taşı yaşlılarımızın ellerini öptük, hayır dualarını aldık. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.



BURADAN İÇERİYE DEVAM VERELİM
     Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, Yenişehir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılar ziyaret edildi. Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu ve Belediye Başkanı Davut Aydın'ın ziyaretinde Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Orhan Bayrak ile Yenişehir Sosyal Hizmetler Müdürü Rüya Çankaya da hazır bulundu.
     Devlet olarak her zaman yaşlıların yanlarında olduklarını hissettirmek ve onları mutlu etmek amacında olduklarını anlatan Kaymakam Seyitoğlu, "Toplum hayatımızda büyüklere saygı duyma, onlara sahip çıkma ve sıkıntılarına koşma gibi değerlerin her zaman olduğunu bu değerlerin yeni kuşaklara da aktarılması ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yön gösteren kıymetli büyüklerimize ziyaretlerin sıklaştırılması gerektiğini, kendilerini yalnız hissetmemeleri için devlet olarak yaşlılarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve onları mutlu etmek amacındayız. Çınarlarımız, saygıdeğer büyüklerimizin ellerinden öpüyor,  huzur ve sağlık dolu uzun ömürler diliyorum'' dedi.
     Yaşlıların toplumun temel taşları olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Davut Aydın ise "Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'mizde büyüklerimizi ziyaret ettik, toplumumuzun temel taşı yaşlılarımızın ellerini öptük, hayır dualarını aldık. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.
        Ziyaretin sonunda ise Yenişehir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşamakta olan yaşlılarla  ile birlikte Huzurevi bahçesine fidan dikildi. Huzurevi sakinleri, Yenişehirli yöneticilere ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade edip teşekkür ettiler.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.