SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir'in köylerinin sorunları mercek altında

AK Parti Milletvekili Refik Özen, Yenişehir'in köylerine ziyaretler gerçekleştirdi. Çiçeközü Köyü'nde köy sakinlerinin sorunlarını dinleyen Özen, çiftçilerle tarlada bir süre çalıştı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir'in köylerinin sorunları mercek altında

ÇIPLAK AYAKLA ÇAPA SALLADI

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, İl yöneticileri Adnan Kurtuluş, Ali Sait Adiloğlu, M. Emin Kasapoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, Yıldırım eski Belediye Başkanı Cüneyt Karlık Yenişehir'de köy ziyaretlerinde bulundular. Vekil Özen ve beraberindekiler uğradıkları Çiçeközü Köyü'nde tarlada bir süre çalışarak çiftçilerle sohbet ettiler.

"ALT YAPI SORUNUNA ÇÖZÜM BULUNACAK"

Özen ve beraberindekiler köy sakinlerinin sorunlarını dinlediler. Çiçeközü Muhtarı Nizamettin Filiz, köylerinin son yıllarda önemli ölçüde hizmet aldığını belirterek, altyapıda yaşanan sorunlara dikkat çekti. Köyün içme suyu ve kanalizasyon şebekelerinin oldukça eskidiğini anlatan Muhtar Filiz, sık sık arızaların meydana geldiğini vurguladı. Sorunla ilgilenme sözü veren Özen ve beraberindekiler, önümüzdeki yılın yatırım programına aldırılması için girişimde bulunacaklarını kaydettiler.



İÇERİYE DEVAM VERELİM

     AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Yenişehir'de köy ziyaretlerinde bulundular. Çiçeközü Köyü'nde tarlaya girerek bir süre çalışan Özen, Köy Muhtarı Nizamettin Filiz'in köyün alt yapı sorunlarını dinledi. Köylerinin son yıllarda yoğun biçimde hizmet aldığını vurgulayan Muhtar Filiz, "Ancak alt yapıya yönelik sıkıntılarımız mevcut. İçme suyu ve kanalizasyon şebekeleri çok eski yıllara ait. Bu şebekelerdeki arızalara köklü çözüm bekliyoruz" dedi.
     Bazen gün içinde birkaç kez arızalar meydana geldiğini ifade eden Muhtar Filiz, 320 hanede 600 kişinin yaşadığı köylerinin başka bir sorunu bulunmadığını sözlerine ekledi.
     Milletvekili Özen de köydeki alt yapı sorununa köklü çözüm getirmek için gerekli tüm girişimleri yapacaklarını belirtti. Özen, bu alanda yapılması gereken çalışmalar için gelecek yılı işaret etti. Özen, bu çalışmalar 2022 yılı yatırım programına alınacağını sözlerine ekledi.
     AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen'in köy ziyaretlerine İl yöneticileri Adnan Kurtuluş, Ali Sait Adiloğlu, M. Emin Kasapoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, Yıldırım eski Belediye Başkanı Cüneyt Karlık eşlik ettiler.


Milletvekili Özen ve beraberindekiler uğradıkları Çiçeközü Köyü'nde tarlada bir süre çalışarak çiftçilerle sohbet ettiler.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.