SON DAKİKA
Hava Durumu

YENİŞEHİR'İN KÖYLERİNDE DOĞALGAZ SEVİNCİ

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YENİŞEHİR'İN KÖYLERİNDE DOĞALGAZ SEVİNCİ

2007 yılında Yenişehir merkezinin doğalgazla buluşmasının ardından köylerde başlatılan doğalgaz çalışmaları planlandığı biçimde sürüyor. 
 
ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI
Yenişehir'de İNGAZ'ın son yıllarda ağırlık verdiği doğalgaz çalışmaları planlandığı şekilde devam ediyor. Doğalgaz ana hatlarının yakınındaki köylerden başlatılan çalışmalarda köy iç yollarında yapılan kazı çalışmalarının ardından evlere doğalgaz veriliyor.
 
"HERKES YARARLANSIN İSTİYORUZ"
Çalışmaların İNGAZ'ın yatırım programı çerçevesinde sürdürüldüğünü belirten Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, bu konuyla ilgili gerçekleştirdikleri girişimlerden olumlu sonuçlar aldıklarını ifade etti. Başkan Aydın, "Doğalgaz gibi bir nimetten köylerin de yararlanmasını istiyoruz" diye konuştu.
 
"MARMARACIK'TA SONA GELİNDİ"
Yenişehir'in köylerinde son olarak Yolören, Karasıl, Çeltikçi, Çardak ve Koyunhisar köylerinin doğalgazla tanıştığını hatırlatan Başkan Aydın, bugünlerde Marmaracık Köyü'nde sürdürülen çalışmaların son aşamaya geldiğini vurguladı.
 
BAŞKAN AYDIN'A TEŞEKKÜR
"Köyümüzde doğalgaz heyecanı var" diyen Marmaracık Muhtarı Mithat Arı da "Her bakımdan avantajları bulunan doğalgazı bir an önce kullanmak istiyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Davut Aydın, köylere bu hizmetin gelmesi için özel çaba sarf etti, birebir takip etti. Köy halkım adına kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Aydın, “Kırsal mahallelerimizin de doğalgaz gibi bir nimetten yararlanmasını istiyoruz. Doğalgazın peyderpey diğer köylerimize ulaştırılmasını amaçlıyoruz” dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.