SON DAKİKA
Hava Durumu

YENİŞEHİR'İN GURURU OLDULAR

Yenişehir Belediyespor Atletizm Takımı, 19 ülkeden sporcuların da katıldığı Muğla Fethiye Ultra Maratonunda toplam 6 madalya ve 6 da kupa kazandı. 

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2022 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2022 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YENİŞEHİR'İN  GURURU OLDULAR

 "SPORUN HER DALINDA VARIZ"
Belediyespor Atletizm Takımı sporcuların Fethiye Ultra Maratonunda elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını belirten Belediye Başkanı Davut Aydın, "İlçemizin gurur oldular. Her bir sporcumuzu ayrı ayrı tebrik ediyorum. Spora da desteklerimiz sürecek" dedi.
 
"DİSİPLİNLİ ÇALIŞMANIN ÖDÜLÜ"
Yenişehir Belediyespor Kulüp Başkanı Serhat Savcı da "Muğla Fethiye Ultra Maratonunda elde edilen başarıların uzun ve disiplinli bir çalışmanın sonucu olduğunu vurguladı. Savcı, "Atletizm takımımızın çalıştırıcı İsmet Özler ve sporcularını kutluyorum" diye konuştu.
 
6 MADALYA VE 6 KUPA
Yenişehir Belediyespor Atletizm Takımı'nın çalıştırıcı ve aynı zamanda sporcusu İsmet Özler ise Muğla Fethiye Maratonu'ndan başarılı sonuçlarla dönmekten ötürü büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Başta Belediye Başkanı'mız Davut Aydın ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
 
 
Muğla Fethiye'de düzenlenen ve 19 ülkeden birçok yabancı sporcunun katıldığı Fethiye Ultra Maraton Koşusunda 10 kilometrelik parkurda Arife Özler Genel  Klasman Kadınlar'da 1'inci oldu. 50km lik zorlu parkurda İsmet Özler Yaş Grubu'nda 3'üncü oldu. Yine 10 kilometrelik parkurda Vedat Ayas Masterlar Yaş Grubu'nda 1'inci oldu. 18 Yaş Altı Grubu'nda Barış Canoğlu 1'inci, Emre Yaman 2'nci oldu. 18 Yaş Altı Kızlar'da Zeynep Amaç 3'üncü oldu.

Aynı zamanda 25 kilometre koşan Asım Dursun ve İzzet Yaşa madalya kazandı. 10 kilometre koşan Süleyman Satılmış, Alparslan Canoğlu, Orhan Tümtürk yarışı tamamlayarak madalya kazandı.
Yenişehir Belediyespor Atletizm Takımı'nın, Muğla Fethiye Ultra Maratonunda toplam 6 madalya ve 6 da kupa kazanması ilçede sevinçle karşılandı.

Belediye Başkanı Davut Aydın, 12 sporcunun tümünün madalya ve kupa kazanmasının önemli bir başarı olduğunu vurguladı. Başkan Aydın, "Sporcularımızla gurur duyduk. Sporun atletizm dalında da sporcuların yetişmesini ve ilçemize başarılarla dönmelerini istiyoruz. Bu konuda da elimizden gelen desteği veriyoruz. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yenişehir Belediyespor Kulübü Başkanı Serhat Savcı da, sporcuların önemli bir başarı daha kazandıklarına dikkat çekerek, başarıların artarak sürmesi için ellerinden geleni yapmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Belediyespor çalıştırıcısı atlet İsmet Özler ise "Başta Belediye Başkanı'mız Davut Aydın olmak üzere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Sporcularımız güzel bir organizasyon sonucu elde ettiler. 6 madalya ve 6 da kupa kazandılar. Azimle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın sonuçlarını aldık. Başarı olmanın verdiği mutlulukla Yenişehir'e dönüyoruz" diye konuştu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.